Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НАЗАВЖДИ У НАШІЙ ПАМ'ЯТІ…

Дата: 15.12.2023 10:01
Кількість переглядів: 99

Учора  в актовій залі Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості зібралися учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, щоб спільно з представниками місцевої влади,  соціальної та медичної галузей обговорити актуальні питання та привернути увагу громадськості до проблем чорнобильців.

Перед присутніми виступили заступники Недригайлівського селищного голови Іван НАНКА та Федір КРИВОПАТРЯ, директор ЦПМСД Тетяна НЕМЕНКО, в.о. директора КНП «Недригайлівська лікарня» Тетяна ГОЛОВЧЕНКО, представник пенсійного фонду Алла МАРЄЄВА, начальник відділу праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради Леніна ВОЛОШКО.

Основні питання, які цікавили присутніх стосувалися збільшення  пенсійних виплат  учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС ІІ категорії, відновлення виплат на харчування, проходження медоглядів та інші.

 Віктор ЛОМОНОС, голова Сумського обласного осередку «Всеукраїнське обєднання ветеранів Чорнобиля»,  представив  електронну версію авторської Книги памяті «Я Чорнобилець», у якій все реальне:  люди,  події, історії. Це книга про одну з найтрагічніших сторінок в нашій історії та про людей, які поклали своє життя, приборкуючи смертоносну радіацію.

Спілкування продовжилося у неформальній обстановці: говорили, слухали, згадували…Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь