Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

До уваги жителів громади! Просимо дотримуватися режиму максимальної економії електроенергії

Дата: 15.12.2023 11:10
Кількість переглядів: 76

Досвід 2022 року, накопичений під час аварійних відключень електроенергії, спричинених масовими ракетно-авіаційними та дроновими ударами збройних сил російської федерації, спрямованими на знищення систем життєзабезпечення населення та об’єктів енергетичної інфраструктури нашої держави, засвідчив, що порушення нормального ритму життя населення окремих територій та держави загалом, виникнення загрози життю та здоров'ю багатьох людей, заподіяння великої матеріальної шкоди, дезорганізація роботи державних установ, транспорту, зв'язку можуть призвести до загострення соціального та суспільного напруження, активізації злочинності в різних її видах. Потенційна загроза повторної енергетичної кризи узимку 2023-2024 років та тривалого відключення електроенергії, необхідність своєчасного попередження та припинення негативних наслідків такої ситуації вимагає вжиття заходів на випадок можливого «блекауту».

Так, у зв’язку з настанням холодів спостерігається стрімке зростання споживання громадянами та підприємствами електроенергії, що призводить до її дефіциту. Наразі, з метою мінімізації наслідків вказаних негативних факторів та недопущення перевантаження енергосистеми необхідно обмежити рівень споживання електроенергії як громадянами, так і підприємствами.

Просимо дотримуватися режиму максимальної економії електроенергії: не використовувати вуличне рекламне освітлення, не допускати використання високоємних електроприладів без нагальної потреби.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь