Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Представники Данської ради у справах біженців зустрілися із керівництвом Недригайлівської громади

Дата: 24.01.2024 14:47
Кількість переглядів: 206

24 січня Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ, заступники селищного голови Іван НАНКА та Федір КРИВОПАТРЯ, начальник відділу з питань соціальної політики та ветеранів Леніна ВОЛОШКО зустрілися  із представниками Данської Ради у справах біженців.

За круглим столом обговорили проблеми та потреби жителів громади, у тому числі і осіб соціально вразливих категорій: це і забезпечення слуховими апаратами, і візками для маломобільних верств населення, і лікарськими засобами, і соціальним житлом для короткотривалого перебування, і сприяння у роботі мультидисциплінарної команди соціальних працівників та інше.

Представники гуманітарної організації розповіли, що сьогоднішня їхня робота в основному націлена на надання соціальної, психологічної та правової допомоги жителям громади, які потрапили у складні життєві обставини внаслідок війни.

Данська рада у справах біженців (DRC) — це міжнародна неурядова гуманітарна організація, яка працює у більше ніж 30 країнах світу з програмами гуманітарної допомоги в зонах конфліктів. З 2014 року благодійники реалізували низку таких програм у Донецькій та Луганській областях — у сферах правової допомоги, захисту населення, реконструкції житла, відновлення економіки та ін. Минулого року, після 24 лютого, географію допомоги розширили — тепер вона надається і жителям нашої області.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь