Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Представники Данської ради у справах біженців зустрілися із керівництвом Недригайлівської громади

Дата: 24.01.2024 14:47
Кількість переглядів: 186

24 січня Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ, заступники селищного голови Іван НАНКА та Федір КРИВОПАТРЯ, начальник відділу з питань соціальної політики та ветеранів Леніна ВОЛОШКО зустрілися  із представниками Данської Ради у справах біженців.

За круглим столом обговорили проблеми та потреби жителів громади, у тому числі і осіб соціально вразливих категорій: це і забезпечення слуховими апаратами, і візками для маломобільних верств населення, і лікарськими засобами, і соціальним житлом для короткотривалого перебування, і сприяння у роботі мультидисциплінарної команди соціальних працівників та інше.

Представники гуманітарної організації розповіли, що сьогоднішня їхня робота в основному націлена на надання соціальної, психологічної та правової допомоги жителям громади, які потрапили у складні життєві обставини внаслідок війни.

Данська рада у справах біженців (DRC) — це міжнародна неурядова гуманітарна організація, яка працює у більше ніж 30 країнах світу з програмами гуманітарної допомоги в зонах конфліктів. З 2014 року благодійники реалізували низку таких програм у Донецькій та Луганській областях — у сферах правової допомоги, захисту населення, реконструкції житла, відновлення економіки та ін. Минулого року, після 24 лютого, географію допомоги розширили — тепер вона надається і жителям нашої області.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь