Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Гуманітарна організація Mercy Corps зустрілася із жителями громади

Дата: 26.01.2024 18:00
Кількість переглядів: 163

26 січня у Недригайлівській селищній раді відбулася зустріч жителів Недригайлівської, Коровинської та Вільшанської громад із представниками міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps, місцевої влади та підприємцями, які мають сімейний бізнес з вирощування та реалізації молодняку індиків.

Ольга та Андрій БЕРЕЖНІ - підприємці з Харківщини, які з 2010 року реалізовують нашому населенню молодняк індиків для відгодівлі. Починали свою справу у власному домогосподарстві, а потім розширилися і з 2017 року зареєстровані, як фермерське господарство «Бірківська птахофабрика». До роботи залучена вся родина. Андрій розповідає, що 2022 рік став найтяжчим, бо інкубатори не приймали яйця через нестабільну роботу енергетичних систем, велика частина населення залишилася на окупованій території, а територія реалізації молодняку суттєво віддалилася на захід України. Зараз гостро стоїть питання у забезпеченні транспортування продукції до місць реалізації. Тому підприємці звернулися до гуманітарної організації з проханням про допомогу у придбанні спеціального транспорту для перевезення індичат у віддалені населені пункти України.

Заступник селищного голови Федір КРИВОПАТРЯ у своєму виступі зазначив, що співпраця з благодійним фондом буде вигідною для мешканців нашої громади у частині доставки молодняку. До того ж підприємець запевнив, що вартість добового індичати не буде перевищувати минулорічну.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь