Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Продовжила роботу 18 сесія Недригайлівської селищної ради

Дата: 29.01.2024 15:39
Кількість переглядів: 115

29 січня продовжилося пленарне засідання вісімнадцятої сесії Недригайлівської селищної ради у якому взяли участь 15 депутатів. На порядок денний виносилися питання, що потребували першочергового вирішення.

         Депутати заслухали звіт про виконання бюджету за 2023 рік, внесли зміни до бюджету громади на 2024 рік та Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2024-2025 роки, прийняли рішення про передачу інверторних генераторів військовим частинам, про списання матеріалів, використаних у процесі поточного ремонту вбудованих підвальних приміщень (протирадіаційні укриття), внесли  зміни до штатного розпису Недригайлівської селищної ради та інші.

         На  виконання судового рішення по справі № 480/7081/23 на розгляд депутатів виносилося питання «Про поновлення на посаді секретаря Недригайлівської селищної ради Алли ПОДПРЯТОВОЇ», проте не набрало потрібної кількості депутатських голосів та не було прийняте.

         Також було прийняте рішення «Про вжиття заходів щодо виконання рішення Сумського окружного адміністративного  суду від 30.11.2023 по справі № 480/7081/23».

Сесія не завершила свою роботу. З прийнятими рішеннями згодом можна буде ознайомитися на офіційному сайті Недригайлівської селищної ради у розділі «Нормативні документи».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь