Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

В єднанні — наша сила

Дата: 16.02.2024 15:35
Кількість переглядів: 108

В сьогоднішніх умовах повномасштабної війни в Україні вкрай важливо постійно підтримувати благодійні ініціативи, що допоможуть нашим бійцям на передовій гідно давати відсіч ворогу.

16 лютого 2024 року на центральній площі селища Недригайлів відбулась благодійна акція «Наша єдність наближає Перемогу», присвячена Дню єднання. Мета заходу — показати єдність нашого народу попри військову агресію російської федерації, подякувати та допомогти зібрати кошти на потреби воїнам - землякам, які в гарячих точках боронять нашу державу.

З великою душею і теплом підтримали наших захисників та долучилися до благодійного ярмарку колективи працівників: відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради, комунальних закладів «Недригайлівський центр культури і дозвілля», «Недригайлівська публічна бібліотека» та сільських бібліотек – філій, викладачів, учнів, вихованців та батьків «Недригайлівська мистецька школа», «Тернівська мистецька школа ім. А.Ю. Мокренка»,«Недригайлівський будинок дитячої та юнацької творчості» та ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ».

Приємно відмітити, що ініціатива не залишила байдужими жителів Недригайлівської громади. Всі бажаючі могли придбати різноманітну домашню випічку: пиріжки, кекси, торти, тістечка, хліб та безліч патріотично оформленних смаколиків. Прикрасою ярмарки – продажу стали патріотичні букети з цукерок вихованців Недригайлівської мистецької школи. Колоритності та оригінальності акції додали дитячі вироби ручної роботи, ляльки–мотанки, картини, малюнки, патріотичні обереги, сувеніри вихованців Недригайлівського Будинку дитячої та юнацької творчості.

Загальна сума від виставки – продажу склала 15816 грн., сума коштів, вилучених зі скриньки – 6206 грн. Спільними зусиллями усіх небайдужих до долі України зібрали 22 022 грн., які будуть передані нашим військовим – землякам.

На шляху до Перемоги немає маленьких справ, тому велика подяка всім, хто долучився до акції, дякуємо всім за активність та небайдужість у цей складний час.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям, які боронять наш край від підлого та підступного окупанта. Разом ми обов’язково переможемо! Єднання понад усе!

За матеріалами фейсбук сторінки "Недригайлівський центр культури і дозвілля"

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь