A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Працюємо над розробленням Стратегії соціально-економічного розвитку Недригайлівської громади

Дата: 26.03.2024 16:45
Кількість переглядів: 56

26 березня представники громадської організації «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини» презентували проєктну пропозицію за темою  «Посилення стійкості та соціальної згуртованості деокупованих українських громад у вимірах консультативно-дорадчих та медійних практик».

Керівник проєкту Олег ТУЛЯКОВ розповів, що головна проєктна ідея полягає в тому, що найважливіші для жителів сучасних українських територіальних громад питання можна вирішувати шляхом впровадження реалістичної Стратегії сталого розвитку території. Це є звичаєвою практикою розвинених країн світу, а в Україні не впроваджується у належному обсязі. 

Для участі у проєкті відібрано пять громад Сумської області, у тому числі і Недригайлівську. Розпорядженням селищного голови створено ініціативну групу по розробці та реалізації Стратегії. Ця робота потребує виваженого підходу спеціалістів у сфері соціально-економічної, культурної, молодіжної сфер,  залучення представників органів місцевого самоврядування, експертів, науковців, медійників.

Результатом роботи команди проєкту та спеціалістів селищної ради має бути розробка Стратегії соціально-економічного розвитку Недригайлівської громади, впровадження якої сприятиме вирішенню основних питань безпеки та організації спротиву, а також соціально-економічного та культурного розвитку, що дає шанс залучити кошти іноземних партнерів.

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь