Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

8 травня - День пам’яті та перемоги

Дата: 08.05.2024 08:00
Кількість переглядів: 117

Минулого року Верховна Рада України встановила 8 травня як День пам’яті та перемоги – єдину дату, коли Україна відзначає перемогу над нацизмом та вшановує памʼять загиблих у Другій світовій війні.

Українці на боці антигітлерівської коаліції зробили значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Мільйони українців чинили спротив зі зброєю в руках, сотні тисяч боролися в підпільних і повстанських структурах. Майже всі українські підприємства були переорієнтовані на потреби оборони. Водночас українська земля була місцем наймасштабніших битв і найзапеклішого спротиву.

Сьогодні українці зі зброєю в руках захищають свою країну і Європу та дають шанс на створення нової світової системи безпеки. Умовою для цього є перемога над Росією, відновлення територіальної цілісності України та унеможливлення майбутньої агресії російського імперіалізму проти будь-кого на планеті. Сьогодні в умовах агресії єдиний шлях відновлення – перемогти загарбника.

Шановні ветерани, дорогі наші захисники! Доземний уклін і безмежна вдячність вам!

У ці складні часи ми, як ніколи, маємо згуртуватися навколо високої мети – жити в незалежній, єдиній, квітучій Україні. І хай незламний дух Великої Перемоги надає нам сил і наснаги!
 
 Слава Україні!
 
 Слава її героям-захисникам!
 

З повагою

Недригайлівський селищний голова  Костянтин ВОЛКОВ, депутатський корпус та виконавчий комітет  Недригайлівської селищної радиФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь