Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Посмертно нагородили прикордонника Романа ЧОБОТКА

Дата: 11.06.2024 15:17
Кількість переглядів: 68

Нещодавно у Ромнах вручили державні нагороди рідним героїчно загиблих прикордонників  Романа Миколайовича ЧОБОТКА та Владислава Володимировича БУРКУНА, які віддали життя за мирне майбутнє нашої країни.

На початку заходу присутні вшанували пам’ять полеглих захисників хвилиною мовчання.

Нагороду рідним та близьким військовослужбовців вручили заступник начальника загону з персоналу полковник Сергій ЛЮБАШЕВСЬКИЙ, Роменський міський голова Олег СТОГНІЙ та Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ.

Указом Президента України від 30.12.2023 №870/2023 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений медаллю «Захисника Вітчизни» головний сержант Роман Миколайович ЧОБОТОК (посмертно).

Державну нагороду отримала мати Валентина Григорівна та брати.

На превеликий жаль, наші земляки, вірні сини своєї країни, отримали ці нагороди посмертно.

  Головний сержант Роман Чоботок народився 15 червня 1998 року в селі Самотоївка. У 2018 році закінчив державний професійно-технічний навчальний заклад «Недригайлівське вище професійне училище». У травні 2019 року Роман Чоботок був призваний на строкову службу до лав Державної прикордонної служби України, після закінчення якої уклав контракт та продовжив проходити службу в одному з прикордонних підрозділів Сумського прикордонного загону. 6 жовтня під час виконання завдань з охорони й оборони державного кордону на Сумщині старший сержант Роман Чоботок загинув. Йому назавжди залишилось 25 років

Схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою пам’яттю українських Захисників, гідних синів нашого незламного народу.

Світла памʼять усім, чиє життя забрала ця безжальна війна!

Слава нашим Героям!

Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото взято з офіційного сайту "Роменська міська рада"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь