Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Шановні жителі громади!

Дата: 15.07.2024 08:00
Кількість переглядів: 44

Сьогодні Україна втретє відзначає День Української Державності, символічно, в День хрещення Київської Русі-України. Історія українського державотворення засвідчується першими згадками про заснування столиці Давньоруської держави – міста Києва та подіями, пов’язаними з діяльністю князя Київського Володимира.

Саме у часи Русі зародилися традиції української державності. Звідти – з Руської середньовічної держави – наша столиця Київ, наш герб Тризуб, наша українська гривня, наша християнська віра, прийнявши яку, українці ще понад 1000 років тому засвідчили свій цивілізаційний шлях розвитку.

Наш народ має непохитну волю до самовизначеннявеличезний історичний досвід, власні правові традиції та менталітет. Все це складає основу Української Державності.

Сьогодні увесь світ знає про мужність, стійкість, незламність України у боротьбі проти підступного російського ворога та поважає її як державу, яка боронить свою землю. Ми переможемо та обовязково відновимо  і розбудуємо свою країну!

Зі святом! 

          Слава Україні!

З повагою

Недригайлівський селищний голова  Костянтин ВОЛКОВ, депутатський корпус та виконавчий комітет  Недригайлівської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь