Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ НЕДРИГАЙЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 01.10.2024 16:15
Кількість переглядів: 63

01 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, яке провів селищний голова Волков К.В.

         Були затверджені  план заходів щодо складання проєкту бюджету Недригайлівської селищної територіальної громади на 2025 рік, план роботи виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради на IV квартал  2024 року, наданий дозвіл відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради на виготовлення проєктно-кошторисної документації  для подальшого капітального ремонту даху Курманівського сільського будинку культури-філії.

         За заявами батьків було надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних  дій та збройних конфліктів 71 дитині громади. Усього такий статус уже надано 620 дітям. Прийняте рішення про надання матеріальної допомоги на лікування, поховання та вирішення соціально-побутових питань  24 жителям громади, переважна більшість  з яких військовослужбовці та члени їхніх родин.

         Усього розглянуто 17 питань порядку денного, з 16 питань прийняті рішення, 1 питання зняте з розгляду.

         Виступаючи  перед  присутніми, Недригайлівський селищний голова Волков К.В.  привітав усіх присутніх з Днем Захисників і Захисниць України, іншими святами, які цього дня відзначають у державі, коротко охарактеризував ситуацію у громаді та у черговий  раз наголосив на тісній співпраці усіх гілок влади для вирішення  питань сьогодення.

  З рішеннями  виконавчого комітету селищної ради згодом можна буде ознайомитися на офіційному вебсайті Недригайлівської селищної ради у розділі «Нормативні документи».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь