Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШАНОВНІ ЮРИСТИ!

ШАНОВНІ ЮРИСТИ!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята! Бажаю успіхів, досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень. Будьте завжди гідними свого покликання. Нехай на вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість, а творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають вас. Нехай здійснюються всі плани та задуми. Міцного здоров’я вам і щастя, миру та злагоди, добра і достатку. Зі святом! З повагою Недригайлівський селищний голова

09:58 08.10.2021

ТРАНСФОРМУЄМО БІБЛІОТЕКУ НА НОВУ ТА СУЧАСНУ ЧИТАЛЬНЮ

ТРАНСФОРМУЄМО БІБЛІОТЕКУ НА НОВУ ТА СУЧАСНУ ЧИТАЛЬНЮ

Працівники Недригайлівської публічної бібліотеки на чолі із керівником Оленою МІНЕНКО два дні поспіль проводять фарбування фасаду свого закладу. Загалом заплановано масштабну трансформацію бібліотеки на сучасну та комфортну читальню нового формату для дорослих та дітей

09:08 08.10.2021

ЧЕТВЕР – ЄДИНИЙ САНІТАРНИЙ ДЕНЬ!

ЧЕТВЕР – ЄДИНИЙ САНІТАРНИЙ ДЕНЬ!

Сьогодні в рамках Єдиного санітарного дня продовжували працювати над упорядкуванням клумб перед засіюванням газонною травою у центральному парку селища Недригайлів. Там, де декілька тижнів тому проводилися подібні роботи, вже зійшла молоденька, зелена травичка.

16:07 07.10.2021

ПРОДАЖ АЛКОГОЛЮ ТА ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ НЕПОВНОЛІТНІМ ЗАБОРОНЕНО

ПРОДАЖ АЛКОГОЛЮ ТА ТЮТЮНОВИХ ВИРОБІВ НЕПОВНОЛІТНІМ ЗАБОРОНЕНО

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконкомі Недригайлівської селищної ради, де розглядалося питання про адміністративне правопорушення, яке було вчинено продавчинею одного з продовольчих магазинів Недригайлова, передбачене ч. 2 ст 156 КУпАП (порушення правили торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами неповнолітнім).

10:03 06.10.2021

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ РОБОЧУ НАРАДУ З ПИТАНЬ ПОДАЛЬШОГО БЛАГОУСТРОЮ КСК "КОЛОС"

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ РОБОЧУ НАРАДУ З ПИТАНЬ ПОДАЛЬШОГО БЛАГОУСТРОЮ КСК "КОЛОС"

Сьогодні селищний голова Костянтин ВОЛКОВ провів робочу нараду з питань подальшого благоустрою КСК "Колос", що у Недригайлові. Керівник громади оглянув усі об'єкти стадіону, дав відповідні доручення, що стосуються виконання робіт.

09:44 06.10.2021

КОЛИ В НЕДРИГАЙЛОВІ РОЗПОЧНУТЬ РОБИТИ ДОРОГУ?

КОЛИ В НЕДРИГАЙЛОВІ РОЗПОЧНУТЬ РОБИТИ ДОРОГУ?

Навесні цього року за кошти сільськогосподарських підприємств, приватних підприємців, трудових колективів, жителів громади був замовлений і виготовлений проєкт «Поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-07 Київ-Суми-Юнаківіка (на м. Курськ) на ділянці км 227+212-км 230+437» (ділянка від в’їзду в смт Недригайлів, зі сторони міста Ромни, до повороту на вулицю Зарудка).

15:01 05.10.2021

ЗАВЕРШЕНО ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ НА ОТРИМАННЯ СПЕЦІАЛЬНОЇ  ДОТАЦІЇ ЗА НАЯВНІ БДЖОЛОСІМ'Ї

ЗАВЕРШЕНО ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ НА ОТРИМАННЯ СПЕЦІАЛЬНОЇ ДОТАЦІЇ ЗА НАЯВНІ БДЖОЛОСІМ'Ї

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті, для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 р. № 107 (зі змінами) одним з напрямків підтримки визначено виплату спеціальної бюджетної дотації за наявні бджолосім’ї .

10:56 05.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь