A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Оголошення!

Увага! Оголошення!

    За інформацією АТ "Сумигаз" у зв'язку з виробничою необхідністю 15.01.2021 року з 8.30 по 17.00 буде припинено подачу газу жителям села Засулля.

16:33 14.01.2021

УВАГА!

УВАГА!

   В зв'язку з виходом південного циклону, вдень 13 січня по Сумській області та м.Суми очікуються складні погодні умови, значний сніг, хуртовина, на дорогах ожеледиця, (І-й рівень небезпечності, жовтий). Утвориться сніговий покрив висотою 10-15 см, такі погодні умови можуть призвести до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг та вулиць

20:37 12.01.2021

Різдвяний турнір у Сумах

Різдвяний турнір у Сумах

   7 січня 2021 року на базі футбольного центру «Барса» пройшов «Різдвяний турнір» з футзалу серед дітей молодшої групи. У змаганнях взяли участь чотири команди, а саме: «Лідер» Суми, ДЮСШ Краснопілля, ДЮСШ Ямпіль, ДЮСШ Недригайлів. За підсумками змагань перше місце здобули юні вихованці Недригайлівської ДЮСШ, друге місце за ДЮСШ Краснопілля, третє місце зайняли «Лідер» Суми та ДЮСШ Ямпіль.

13:23 12.01.2021

Прийом документів для оформлення субсидій  здійснюється за попереднім записом

Прийом документів для оформлення субсидій здійснюється за попереднім записом

 Недригайлівська селищна рада повідомляє: у зв’язку з карантинними обмеженнями, запровадженням локдауну, з метою попередження скупчення громадян, прийом документів для оформлення субсидій та інших допомог з 11 січня 2021 року буде здійснюватися за попереднім записом по телефону: 5-23-56 (Центр надання адміністративних послуг Недригайлівської селищної ради).

11:04 11.01.2021

Різдвяний турнір з дзюдо серед юних спортсменів

Різдвяний турнір з дзюдо серед юних спортсменів

   В Недригайлівській ДЮСШ відбувся різдвяний турнір з дзюдо серед юних спортсменів. На відкритті змагань директор спортивної школи Єлец Вадим Анатолійович побажав успіхів на змаганнях, а потім всі дружно заспівали гімн України при піднятті прапора України.

11:18 10.01.2021

Вітання Недригайлівського селищного голови Костянтина ВОЛКОВА з Різдвом Христовим!

Вітання Недригайлівського селищного голови Костянтина ВОЛКОВА з Різдвом Христовим!

Шановні недригайлівці, дорогі земляки!  Прийміть щирі вітання з Різдвом Христовим!  Попереду нас чекає багато справ, подій, цікавих ідей. Вірю, що ми разом  зможемо успішно досягти поставлених цілей, щоденною працею перетворювати мрії у реальність.

11:22 06.01.2021

ФК Ветеран(Недригайлів) – переможець  «Різдвяного турніру» з футзалу серед ветеранів

ФК Ветеран(Недригайлів) – переможець «Різдвяного турніру» з футзалу серед ветеранів

Турнір відбувся у спортзалі футбольного центру «Барса». У матчі, у якому вирішувалась доля першого місця, зустрілись ветеранські команди Недригайлова і Вільшани. Недригайлівці пропустили першими і  поступались по ходу матчу, але завдяки вправним командним діям та влучним ударам по воротах суперників вирвали важливу перемогу у фінальному матчі. На завершення турніру відзначили кращих гравців у складі кожної команди. Кращими гравцями “Різдвяного турнірну» визнали Олександра Коваля(Недригайлів) та Олексія Демиденка(Вільшана). Склад ФК Ветеран(Недригайлів) – Ю.Сердюк, О.Коваль, С.Строколіс, С.Губарєв, О.Кузьменко, І.Постоєнко.

08:55 06.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь