A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Діти повинні проживати в теплі

Діти повинні проживати в теплі

  Щоденно на телебаченні, в побуті ми говоримо про дітей, їхнє  майбутнє, права і обов’язки, їхні досягнення, але батьки інколи ігнорують свої обов’язки щодо забезпечення належних умов  виховання, навчання дитини, не піклуються про  здоров’я, забезпечення для дитини середньої освіти.

14:25 12.02.2021

ЛИШЕ ЧЕСНА І ПРОЗОРА СПІВПРАЦЯ, СПРЯМОВАНА НА РОЗВИТОК ГРОМАДИ

ЛИШЕ ЧЕСНА І ПРОЗОРА СПІВПРАЦЯ, СПРЯМОВАНА НА РОЗВИТОК ГРОМАДИ

  9 лютого на базі Центру сприяння розвитку об’єднаних територіальних громад державної служби зайнятості у селі Хоружівка відбувся «круглий стіл» з питань забезпечення життєдіяльності громади та вирішення проблемних питань в агровиробництві.

16:59 11.02.2021

Про погіршення погодних умов!

Про погіршення погодних умов!

    За даними  Сумського обласного центру з гідрометеорології на території Сумської області очікується складні погодні умови:

09:33 10.02.2021

УКРАЇНЦІ БУДУТЬ ВЗИМКУ З ТЕПЛОМ І ГАРЯЧОЮ ВОДОЮ

УКРАЇНЦІ БУДУТЬ ВЗИМКУ З ТЕПЛОМ І ГАРЯЧОЮ ВОДОЮ

  9 лютого відбувся спільний брифінг голів Роменської райдержадміністрації Дениса ВАЩЕНКА та Роменської міської територіальної громади Олега СТОГНІЯ щодо підписання Меморандуму про врегулювання тарифів

08:40 10.02.2021

Про проведення майстер-класу

Про проведення майстер-класу

Недригайлівська селищна рада повідомляє, що 11.02.2021 в Інституті сільського господарства Північного Сходу відбудеться майстер-клас на тему: «Олійні культури: особливості технології вирощування».

15:55 09.02.2021

Увага!!!

Увага!!!

    Протягом доби 9 лютого по Сумській області та м.Суми очікується значний сніг, пориви південно-східного вітру 15-20 м/с, хуртовина, на дорогах ожеледиця, (І-й рівень небезпечності, жовтий).

15:47 08.02.2021

Запрошуємо до участі у формуванні громадської думки

Запрошуємо до участі у формуванні громадської думки

         28.01.2021 відбулася 4 сесія VІІІ скликання Недригайлівської селищної ради, на якій було розглянуто питання «Про затвердження містобудівної документації «Детальний план частини території смт Недригайлів Сумської області, обмежений вул.Заболотівка, вул.Незалежності, вул.Спортивна для розміщення автозаправної станції». В процесі обговорення питання, враховуючи інтереси жителів вулиць  Заболотівка (гр.Токаренко) та Першотравнева (гр. Потіна),  депутатський корпус вирішив перенести розгляд даного питання на наступне  пленарне засідання ради та вивчити громадську думку жителів в цілому.

14:39 08.02.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ!!!

ПОВІДОМЛЕННЯ!!!

   Недригайлівська селищна рада нагадує, що відповідно до пункту 3.2 Правил благоустрою населених пунктів Недригайлівської селищної ради, підприємства, установи й організації на власних та закріплених територіях повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, а саме, забезпечення постійного ПРИБИРАННЯ сміття, побутових відходів, бруду, опалого листя, СНІГУ з метою утримання об’єктів благоустрою та прилеглих територій у належному санітарному стані.

17:10 04.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь