Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ремонт доріг в Чемоданівці

Ремонт доріг в Чемоданівці

   Завдяки активній співпраці Недригайлівської селищної ради, Іваницького старостинського округу та ТОВ «Урожайна країна», в селі Чемоданівка проведено висипку щебенем проблемних ділянок  доріг. Зокрема, роботи проведені по вулицях Шевченка та Космонавтів. Так, виконуючи угоду про соціально-економічне співробітництво між Іваницьким старостинським округом Недригайлівської селищної ради та ТОВ «Урожайна країна» щебенем висипано 270 метрів доріг.

15:20 03.09.2019

Герої в наших серцях

Герої в наших серцях

     Святий обов’язок кожного громадянина – захищати свободу і незалежність своєї країни. Сьогодні, коли на сході нашої країни відбуваються жахливі події, кращі сини і доньки відстоюють державну цілісність України. До Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави та до  річниці вшанування пам’яті загиблих воїнів-земляків Олександра Шовтути, Сергія Грибеника та Євгена Керечанина у читальній залі комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека»  відбулася  година слави «Герої в наших серцях». Учасниками її стали учні 25-ї та 34-ї груп ДПТНЗ «Недригайлівське  вище  професійне училище. Методист Раїса Швидка  розповіла про мужність борців за волю України, які стали прикладом  нескореності у відстоюванні інтересів рідного народу і держави. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять наших земляків Олександра Шовтути, Сергія Грибеника, Євгена Керечанина, які загинули під час  виконання службових обов’язків із захисту державного суверенітету України. Учні мали змогу ознайомитися з виставкою - інсталяцією «Пам’ятаємо. Славимо. Вшановуємо», де представлена література про загиблих воїнів АТО Сумщини, захисників Донецького Аеропорту та трагічні події Іловайська.

15:17 03.09.2019

Виїзна правова допомога

Виїзна правова допомога

    Недригайлівське бюро безоплатної правової допомоги сприяє спрощенню доступу до юридичних послуг. Одним з кроків назустріч суспільним проблемам є адресна допомога. Якщо особа з причин, пов’язаних зі станом здоров’я, не може особисто прийти до бюро, то працівники системи БВПД за телефонним дзвінком прибувають до такої особи додому для особистого спілкування.

17:11 02.09.2019

Оголошення

Оголошення

   3 вересня о 9.00, в день 5-ї річниці з дня загибелі Олександра Шовтути та Сергія Грибеника,  у селищі Недригайлів на території Меморіалу Пам’яті та Слави відбудуться урочистості з нагоди  відкриття пам’ятного знаку захисникам, полеглим за волю та незалежність України – Олександру Шовтуті з Недригайлова, Сергію Грибенику з Кулішівки та Євгену Керечанину з Деркачівки.   Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у заході.

17:09 02.09.2019

Дзвоник скликає друзів

Дзвоник скликає друзів

2 вересня в КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області» відбувся урочистий захід, присвячений святу Першого дзвоника під назвою «Дзвоник скликає друзів».            У дружній затишній атмосфері викладачі школи вітали присутніх гостей – дітей, батьків, учнів зі святом знань, запрошуючи у казкові мандри храмом мистецтва. Цікаві розповіді у супроводі гри на музичних інструментах, феєрверк відтінків чарівних фарб за допомогою мультимедійної системи, захопливі сюжети з життя хореографічного відділення  з вітальними зверненнями випускників. Всі ці яскраві моменти сплелися в одну загадкову неповторну історію.  Зі словами вітання та з побажанням творчого натхнення у новому навчальному році звернулася начальник відділу з питань культури, релікій та туризму  Недригайлівської селищної ради Анна Тимченко і директор школи Олена Дядченко.

16:58 02.09.2019

День знань

День знань

  День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоціями та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

11:33 02.09.2019

Розширена колегія  відділу освіти

Розширена колегія відділу освіти

  29 серпня в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося урочисте засідання серпневої розширеної колегії  відділу освіти, сім’ї, молоді  та  спорту Недригайлівської селищної ради, яка зібрала освітян Недригайлівської громади, щоб підбити підсумки минулого навчального року, визначити пріоритетні напрями діяльності та окреслити завдання на перспективу.

14:02 30.08.2019

У Недригайлові проходить встановлення пам’ятного знаку захисникам, полеглим за волю та незалежність України

У Недригайлові проходить встановлення пам’ятного знаку захисникам, полеглим за волю та незалежність України

Сьогодні, 29 cерпня  у селищі Недригайлів на території Меморіалу Пам’яті та Слави проведено роботи з встановлення пам’ятного знаку захисникам, полеглим за волю та незалежність України – Олександру Шовтуті з Недригайлова, Сергію Грибенику з Кулішівки та Євгену Керечанину з Деркачівки.  До робіт особисто долучився проектант пам’ятного знаку захисникам  Володимир Биков, працівники Недригайлівської селищної ради та Недригайлівської райдержадмінстрації. Символічно, що пам’ятний знак встановлюється в День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, встановлений  Указом  Президента України Володимира Зеленського в день, коли на Сході України загинула найбільша кількість українських військових.  Урочисті заходи з нагоди відкриття  пам’ятного знаку за участі громадськості  планується провести  в день 5-ї річниці з дня загибелі Олександра Шовтути та Сергія Грибеника – 3 вересня 2019 року. 

11:24 29.08.2019

Депутат Недригайлівської селищної ради взяв участь у матчі зі збірною України з футзалу

Депутат Недригайлівської селищної ради взяв участь у матчі зі збірною України з футзалу

Перший матч серії товариських ігор в обласному центрі збірна команда з футзалу депутатів Сумської області провела 21 серпня з командою тренерів та викладачів футбольного центру «Барса». Від початку гри тренери ФЦ Барса намагалася «задавити» опонента. Але депутати відповіли хорошою організацією гри, тактичною грамотністю, самовіддачею, а головне – дружною командною грою і довели перший тайм до рахунку 4:0 на свою користь.У другому таймі збірна тренерів та викладачів «додала обертів», але вдача була на боці їхніх суперників. Остаточний рахунок 7:6 на користь депутатської збірної! На черзі був товариський матч з титулованим супротивником - чемпіоном світу та Європи з футзалу - збірною командою України (гравці з вадами зору).

09:45 29.08.2019

Відбулося храмове свято в селі Костянтинів

Відбулося храмове свято в селі Костянтинів

28 серпня село Костянтинів Кулішівського старостинського округу відзначало храмове свято (День села). Захід відбувся  в день одного з найбільших релігійних свят - Успіння Пресвятої Богородиці. Стало  доброю традицією в цей день збиратися всім землякам  на своїй маленькій батьківщині.   

09:37 29.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь