Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Розумним Бути Модно»

«Розумним Бути Модно»

«Розумним Бути Модно» - всеукраїнський конкурс для студентів. За кращі есе переможці отримають грошові гранти на навчання та/або стипендіальне забезпечення! Роботи приймаються до 30 вересня 2019 року.

15:16 11.09.2019

ПОДВИГ НЕ МАЄ ЗАБУТТЯ

ПОДВИГ НЕ МАЄ ЗАБУТТЯ

     У серці кожного з нас живе пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в жахливій ІІ Світовій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні.

08:36 09.09.2019

Безсмертний подвиг і вічна слава!

Безсмертний подвиг і вічна слава!

   76 років віддаляє нас  від болючих та радісних днів визволення нашого рідного Недригайлова.  6 вересня в селищі Недригайлів у Сквері Слави і Скорботи відбувся урочистий мітинг «Пам’ять про вас в нашім серці жива», присвячений   76-й річниці визволення селища Недригайлів від нацистських загарбників, щоб вшанувати пам’ять воїнів – визволителів, які віддали своє життя за мирне майбутнє.

14:43 06.09.2019

Рокам ніколи пам’яті не стерти

Рокам ніколи пам’яті не стерти

    6 вересня у селі Кулішівка, у Кулішівській сільській бібліотеці та біля пам’ятника загиблим воїнам в роки Другої Світової війни відбулися заходи під назвою «Рокам ніколи пам’яті не стерти», присвячені 76-й річниці визволення Недригайлівщини від фашистських загарбників. З вітальним словом до односельчан звернувся  староста Кулішівського старостинського округу Юрій Короткий, який розповів про те, які страшні випробування випали на долю того покоління. Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні вшанували героїчний подвиг воїнів-визволителів.

14:40 06.09.2019

Донбас – це Україна!

Донбас – це Україна!

    У читальній залі комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» відбулася презентація виставки під назвою “Донбас: переPROчитання образу”.

15:20 05.09.2019

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

    6 вересня о 10.00  у центрі селища Недригайлів на території Меморіалу Пам’яті та Слави відбудуться урочистості з нагоди  76-ї річниці визволення селища Недригайлів від нацистських загарбників. У програмі заходів – мітинг, покладення квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам, традиційна виставка квітів.

13:35 04.09.2019

Згадували героя у Кулішівці

Згадували героя у Кулішівці

    3 вересня в селі Кулішівка біля меморіальної дошки загиблому в зоні АТО Сергію Грибенику відбувся мітинг-вшанування пам’яті  загиблого. Мітинг відбувся за участі жителів округу, представників спілки ветеранів АТО, молоді та небайдужих громадян. Була присутня на заході і мати загиблого, Софія Грибеник. До присутніх звернувся староста Кулішівського старостинського округу Юрій Короткиий, який у своїй промові висловив слова співчуття, говорив про тяжку втрату односельчанина, молодого, відважного хлопця, який один із перших пішов на фронт захищати суверенітет та незалежність нашої держави. Слова скорботи висловив голова районної спілки учасників АТО «Патріоти Батьківщини» Анатолій Чорненко. Після мітингу традиційно відбулися покладення квітів та хода з прапорами до могили Сергія Грибеника.

11:32 04.09.2019

У Недригайлові відкрито пам’ятник захисникам України

У Недригайлові відкрито пам’ятник захисникам України

   3 вересня, в день 5-ї річниці з дня загибелі Олександра Шовтути та Сергія Грибеника,  у селищі Недригайлів на території Меморіалу Пам’яті та Слави відбулися урочистості з нагоди  відкриття пам’ятного знаку захисникам, полеглим за волю та незалежність України – Олександру Шовтуті з Недригайлова, Сергію Грибенику з Кулішівки та Євгену Керечанину з Деркачівки.

15:25 03.09.2019

Ремонт доріг в Чемоданівці

Ремонт доріг в Чемоданівці

   Завдяки активній співпраці Недригайлівської селищної ради, Іваницького старостинського округу та ТОВ «Урожайна країна», в селі Чемоданівка проведено висипку щебенем проблемних ділянок  доріг. Зокрема, роботи проведені по вулицях Шевченка та Космонавтів. Так, виконуючи угоду про соціально-економічне співробітництво між Іваницьким старостинським округом Недригайлівської селищної ради та ТОВ «Урожайна країна» щебенем висипано 270 метрів доріг.

15:20 03.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь