Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ХАЙ БУДЕ МИР ВІДНИНІ І ДОВІКУ

ХАЙ БУДЕ МИР ВІДНИНІ І ДОВІКУ

    З нагоди Міжнародного Дня миру таДня партизанської слави у комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека» разом з учнями  7-Б класу Недригайлівської СЗОШ I-III ступенів (опорний заклад), (вчитель  Олена Артеменко) проведений урок пам’яті та миру «Хай буде мир віднині і довіку». У своїй розповіді ведуча заходу Раїса Швидка  розповіла про героїзм і подвиг наших землячок – підпільниць Зіни Логінової, Олі Сидоренко, Віти Рідкошиєнко та Анни Капури, які віддали свої життя, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму.

13:34 23.09.2019

Зі святом, рідне село!

Зі святом, рідне село!

      «Пахне рідне село: і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло - пахне цвітом село…»

09:50 23.09.2019

Відбулася конференція ветеранів

Відбулася конференція ветеранів

       20 вересня у Будинку дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради відбулася ХІ звітно-виборча конференція Недригайлівської організації ветеранів.

08:46 23.09.2019

«СТОП БУЛІНГ»

«СТОП БУЛІНГ»

     Під гаслом «СТОП БУЛІНГ», з метою запобігання в учнівському  середовищі будь-яких проявів насильства 19.09.2019 року головний спеціаліст Недригайлівського бюро правової допомоги Конотопського місцевого центру БВПД Вадим Терещенко ознайомив учнів Недригайлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з таким явищем як «булінг», вплив цього явища на окрему особистість  і учнівський колектив в цілому, методами профілактики насильства та запобігання

10:39 20.09.2019

День села Гринівка

День села Гринівка

    Шановні жителі громади! Запрошуємо Вас на святкування Дня села Гринівка, яке відбудеться 20 вересня 2019 року. Початок урочистостей – о 14.00.

15:26 19.09.2019

Виконком 19 вересня

Виконком 19 вересня

       19 вересня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де були розглянуті  питання «Про стан підготовки закладів освіти  до   нового   2019 - 2020 навчального  року  на  території  Недригайлівської  селищної ради», «Про роботу сільських клубів та бібліотек щодо організації дозвілля населення», «Про хід виконання Програми підвезення педагогічних працівників на 2019-2021 роки» та ін.

15:05 19.09.2019

«Перевірки Держпраці по – новому» в основі проведеної семінар  наради

«Перевірки Держпраці по – новому» в основі проведеної семінар наради

    18 вересня 2019 року начальником  відділу  праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради Леніною Волошко та спеціалістом – державним інспектором з праці  Мариною Голінко була проведена зустріч із фізичними особами - підприємцями на базі Недригайлівського районного центру зайнятості з приводу прийняття Кабінетом Міністрів України Постанови № 823 від 21 серпня 2019 року «Деякі питання здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю».

09:39 19.09.2019

Вивчали зміни законодавства у сфері земельних питань

Вивчали зміни законодавства у сфері земельних питань

     17 вересня у Сумському Центрі розвитку місцевого самоврядування пройшов тренінг на тему: "Адаптація до змін законодавства у сфері просторового планування" для представників з ОТГ Сумської області, спеціалістів з земельного, просторового та стратегічного напрямку об'єднаних громад за участю Олександра Гнітецького, експерта з просторового планування Програми "U-LEAD з Європою".

08:13 19.09.2019

Керівництво селищної ради отримало відзнаки Недригайлівського  відділення поліції

Керівництво селищної ради отримало відзнаки Недригайлівського відділення поліції

   За ефективне керівництво, сумлінну, цілеспрямовану  роботу та постійну співпрацю з Недригайлівським відділенням поліції Роменського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області  Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук отримав  відзнаку (медаль) «За  плідну співпрацю».  Заступнику Недригайлівського селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Валентину Акімову  вручено Подяку.

13:32 18.09.2019

У Недригайлові відбувся традиційний футбольний турнір

У Недригайлові відбувся традиційний футбольний турнір

  15 вересня  на Недригайлівському КСК «Колос» було розіграно традиційний кубок федерації футболу Недригайлівщини. Участь у ньому взяли команди ФК «Недригайлів», ФК «Іваниця», ФК «Кулішівка-Хоружівка» та ФК «Вільшана».

13:22 18.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь