A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗУСТРІЧ У РЕЖИМІ SKYPE - ЗВ’ЯЗКУ З МЕШКАНЦЯМИ  ГРОМАДИ

ЗУСТРІЧ У РЕЖИМІ SKYPE - ЗВ’ЯЗКУ З МЕШКАНЦЯМИ ГРОМАДИ

 15 серпня мешканці громади мали можливість особисто зустрітись у режимі Skype-зв’язку із заступником начальника управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області Альоною  Заставенко та отримати відповіді, роз’яснення з актуальних для них питань. Зустріч відбулася на базі відділу праці та соціального захисту населення селищної ради.

14:04 15.08.2019

Виконком 14 серпня

Виконком 14 серпня

    14 серпня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головним стало  питання «Про стан виконання делегованих повноважень у виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради за підсумками роботи  І півріччя 2019 року». Виступаючи перед присутніми, голова виконавчого комітету селищної ради Ігор Остапчук проінформував, що у 2019 році на території Недригайлівської селищної ради діють 19 програм (у 2017 – 12, у 2018 - 16); за І півріччя 2019 року затверджені показники по доходах вцілому по Недригайлівській селищній раді виконані на 100,0%. Ігор Вікторович звернув увагу на виконання статей  27 – 38 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», що стосуються здійснення виконавчими органами селищної ради делегованих повноважень, зокрема, повноважень у сфері соціально – економічного і культурного розвитку, планування та обліку, бюджету, фінансів і цін, управління комунальною власністю, житлово – комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту і зв’язку, будівництва, освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, соціального захисту населення, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян.

13:37 14.08.2019

ГОТУЄМОСЯ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ГОТУЄМОСЯ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

    24 серпня – це не просто День народження держави, це світле свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які з любов’ю творили і плекали українську націю, рідну мову, самостійну державу, мужньо боролися  за її майбутнє.

10:01 14.08.2019

Оголошення

Оголошення

    14 серпня 2019 року о 10.00 відбудеться засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради. На розгляд виконавчого комітету виноситься питання про стан виконання делегованих повноважень у виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради за підсумками роботи  І півріччя 2019 року

11:53 13.08.2019

Творчий звіт учасників  художньої самодіяльності Іваницького сільського Будинку культури

Творчий звіт учасників художньої самодіяльності Іваницького сільського Будинку культури

        Протягом 2019 року впевнено крокує в клубних закладах Недригайлівської селищної ради  I етап обласного фестивалю народної творчості «З любов’ю вічною до тебе, рідний краю», присвячений 30-й річниці Незалежності України.

10:52 13.08.2019

Продовжуються роботи з благоустрою

Продовжуються роботи з благоустрою

    8 серпня, під час проведення єдиного санітарного дня,  продовжувалися  роботи з благоустрою на кладовищі в районі Пісок селища Недригайлів. Так, силами працівників Центру надання адміністративних послуг Недригайлівської селищної ради, комунального закладу «Недригайлівський культурно-спортивний комплекс «Колос», осіб, які перебувають на громадських роботах, було демонтовано стару огорожу  та встановлено чергові 30 метрів  нового бетонного паркану. Роботи і надалі будуть продовжуватися.

08:45 09.08.2019

У Недригайлові буде встановлено пам’ятний знак захисникам, полеглим за волю та незалежність України

У Недригайлові буде встановлено пам’ятний знак захисникам, полеглим за волю та незалежність України

    У селищі Недригайлів розпочалися роботи з реконструкції Меморіалу Пам’яті та Слави. Зокрема, 8 cерпня були проведені підготовчі роботи перед встановленням пам’ятного знаку захисникам, полеглим за волю та незалежність України – Олександру Шовтуті з Недригайлова, Сергію Грибенику з Кулішівки та Євгену Керечанину з Деркачівки.

08:23 09.08.2019

Заходи з підготовки до опалювального сезону у Кулішівському старостинському окрузі

Заходи з підготовки до опалювального сезону у Кулішівському старостинському окрузі

   На території старостинських округів Недригайлівської селищної ради проходять заходи з підготовки до опалювального сезону. За кошти місцевого бюджету придбана нова бензопила, а завдяки співпраці з керівництвом ТОВ «Діамант-Агро» в  адмінбудинок старостинського округу та Кулішівський сільський клуб завезено близько 18 складометрів дров. Роботи із заготівлі дров продовжуватимуться і надалі.

13:50 08.08.2019

Проходить підготовка до відзначення 28-ї річниці незалежності України

Проходить підготовка до відзначення 28-ї річниці незалежності України

   На виконання Указу Президента України від 11.07.2019  №513/2019 «Про відзначення 28-ї річниці незалежності України», розпорядження голови Сумської державної адміністрації від 25.07.2019  № 427-ОД «Про відзначення в Сумській області 28-ї річниці незалежності України», прийняте розпорядження Недригайлівського селищного голови від 05.08.2019 № 193-ОД «Про  підготовку та відзначення 28-ї річниці незалежності України», відповідно до якого затверджений план заходів з підготовки та відзначення 28-ї річниці незалежності України.

13:45 08.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь