A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Багатогранний талант Пантелеймона Куліша

Багатогранний талант Пантелеймона Куліша

   У читальній  залі   комунального закладу «Недригайлівська  публічна бібліотека» організована  виставка – портрет  «Багатогранний талант Пантелеймона Куліша» до 200 – річчя від дня народження письменника.

16:12 07.08.2019

Апаратна нарада 6 серпня

Апаратна нарада 6 серпня

   6 серпня  у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом  Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради.

14:50 06.08.2019

ДО ЮВІЛЕЮ БОРИСА АНТОНЕНКА – ДАВИДОВИЧА

ДО ЮВІЛЕЮ БОРИСА АНТОНЕНКА – ДАВИДОВИЧА

    У серпні 2019 року Україна святкує 120 років від дня народження Бориса Дмитровича Антоненка – Давидовича (1899 – 1984), українського письменника, мовознавця, громадського діяча, члена літературної організації Ланка – МАРС, дослідника проблем розвитку й культури української мови, Лауреата Державної премії  ім.Т.Шевченка (1992, посмертно). 

14:14 05.08.2019

ДО УВАГИ ГОЛІВ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

ДО УВАГИ ГОЛІВ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

Сумським відділенням Українського державного фонду підтримки фермерських господарств продовжується приймання документів від фермерських господарств на отримання бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь (1 гектар) Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 106 (далі – Порядок), право на отримання такої субсидії мають фермерські господарства, які мають чистий дохід (виручку) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній рік до 20 млн гривень, у власності та/або користуванні яких перебувають землі сільськогосподарського призначення; зареєстровані у поточному році фермерські господарства, у власності та/або користуванні яких перебувають землі сільськогосподарського призначення, незалежно від обсягу чистого доходу (виручки).

11:22 05.08.2019

У Хоружівці встановили погруддя Олексі Ющенку

У Хоружівці встановили погруддя Олексі Ющенку

      2 серпня у селі Хоружівка відбулися урочистості з нагоди відзначення 102-ї річниці від дня   народження  нашого земляка, письменника, Заслуженого діяча мистецтв України, лауреата  багатьох літературних премій, члена Національної  Спілки письменників  України, члена Спілки  кобзарів Олекси Ющенка. Це свято співпало з відкриттям в садибі-музеї погруддя на честь письменника.

10:47 03.08.2019

Відбулася спільна нарада

Відбулася спільна нарада

Спільна нарада керівництва Недригайлівського відділення поліції Роменського відділу поліції ГУНП в Сумській області зі службою у справах дітей Недригайлівської РДА та Недригайлівської селищної ради по питанню « Про організацію спільних заходів спрямованих на попередження та недопущення вчинених кримінальних, адміністративних правопорушень неповнолітніми та відносно них. Про співпрацю з Хоружівським центром соціально-психологічної реабілітації дітей в Сумській області. Хід проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Безпечне літо», підготовка до навчального року.

14:01 31.07.2019

До Дня хрещення Київської Русі

До Дня хрещення Київської Русі

    Однією з найважливіших подій в історії України стало хрещення Київської Русі. Хрещення мало не лише історичне значення - воно духовно та культурно поєднало наш народ з європейським світом і стало важливою віхою в розвитку української державності.

13:55 31.07.2019

Відбулася  апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

30 липня  Недригайлівським  селищним головою  І.Остапчуком  була  проведена апаратна нарада із   начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради. 

15:30 30.07.2019

Депутат Недригайлівської селищної ради отримав Подяку Сумської обласної ради

Депутат Недригайлівської селищної ради отримав Подяку Сумської обласної ради

У червні місто Чорноморськ Одеської області приймало VІІІ Всеукраїнську спартакіаду серед депутатів різних рівнів. Участь у ній взяли 334 спортсмени із 16 обласних команд-учасниць, які змагалися у 5 видах спорту: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках. Сумська збірна показала один із кращих результатів і у підсумку стала другою.

13:23 29.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь