A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Україною в серці в Україні живу

З Україною в серці в Україні живу

       «З Україною в серці в Україні живу», - під такою назвою 12 липня в Маршалівському СБК пройшов творчий звіт учасників художньої самодіяльності Хоружівського СБК - філії в рамках І етапу обласного фестивалю народної творчості  «З любов’ю вічною до тебе, рідний краю», присвяченого  30- й річниці Незалежності України.

14:01 15.07.2019

Ми, українці,  мужній,  співочий народ

Ми, українці, мужній, співочий народ

      Щирою піснею, мудрою козацькою думкою 12 липня в селі Пустовійтівка Роменського району культурно – мистецька спільнота Сумщини вшанувала пам'ять славного полководця, дипломата, благодійника, останнього кошового отамана Запоріжської січі Петра Калнишевського.

13:57 15.07.2019

Село, моє  рідне  село

Село, моє рідне село

      12 липня,   у  велике   свято  День Святих апостолів Петра і Павла,  Маршалівська  громада  святкувала  день  села. Розпочалось  святкування  із  виставки  декоративно – ужиткового  мистецтва «Майстрині  вишивки», де  на  огляд  присутніх  свої  роботи виставили  майстрині  села  та фотоконкурсу «Улюблені  краєвиди села». Продовжилось  свято  урочистою  частиною  та  святковим  концертом  за  участю  аматорського  вокального  жіночого  ансамблю  сільського  будинку  культури  та запрошених  солістів – вокалістів.

13:52 15.07.2019

Відродження фольклорних надбань

Відродження фольклорних надбань

     Споконвічні мрії та сподівання народу, оптимізм, віра у перемогу добра і впевненість у неминучість його торжества відбиваються у найрізноманітніших фольклорних  жанрах.

15:13 11.07.2019

У селі Іваниця відбулися загальні збори пайовиків

У селі Іваниця відбулися загальні збори пайовиків

10 липня у селі Іваниця відбулися загальні збори власників земельних паїв ТОВ «Урожайна країна». Збори відбулися за участю керівництва –ТОВ «Урожайна країна» директора Олександра Долгих та ін., Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука, в.о. старости Іваницького старостинського округу Сергія Олійника, депутатів Недригайлівської селищної ради Віктора Лимана, Анатолія Авраменка, жителів Іваницького старостинського округу.

16:53 10.07.2019

Спортивно-масові заходи на Івана Купала

Спортивно-масові заходи на Івана Купала

      На свято Івана Купала у Недригайлові було проведено цілий ряд спортивних заходів. Відбулися чоловічий та жіночий турніри з пляжного волейболу, тенісний (корт) турнір, турнір з шашок, відкрита командна першість селища з шахів, змагання «Козацькі розваги».

14:13 10.07.2019

Хоружівці взяли участь у святі Купала

Хоружівці взяли участь у святі Купала

Хоружівський старостинський округ,  як завжди, був у центрі подій під час підготовки та проведення свята Купала у селищі Недригайлів. Представники старостату взяли участь у всіх конкурсах, які проводилися у рамках святкування. У козацький забавах змагалися колоритні козаки в національних костюмах Мірошниченко Віктор та Жмака Роман.

16:56 09.07.2019

Відбулася  апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

   9 липня  Недригайлівським селищним головою  І.Остапчуком була проведена апаратна нарада з  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, очільниками старостинських округів.

12:01 09.07.2019

Феєрверк у подарунок

Феєрверк у подарунок

Цьогорічне свято Купала запам’яталося жителям селища Недригайлів, гостям свята потужним довготривалим феєрверком. Зі слів присутніх на заході, це був найкращий феєрверк за всі роки проведення свята Купала. Безліч залпів було випущено в небо, які  розсипалися вогниками у нічному небі селища, довершивши святкову програму. Таке яскраве видовище стало можливим завдяки голові фермерського господарства «Натон» Максиму Гузенку з міста Суми. Недригайлівці щиро дякують за чудовий подарунок!

15:30 08.07.2019

Недригайлівському Купала – 50!

Недригайлівському Купала – 50!

        Уже стало традицією, що на нашій недригайлівській землі широко відзначається дійсно народне свято Купала. 2019 рік став ювілейним: Недригайлівському Купала – 50  та 380 років з дня заснування Недригайлова. Народне гуляння з кожним роком набирає все більше обертів та популярності.      На  КСК «Колос» працювала алея народних майстрів, дитячі атракціони, виставки, присвячені 380-річчю заснування селища Недригайлів. Проводився майстер-клас з плетіння купальських вінків та працювала  фотозона,  діяв виставково-торгівельний конкурс продуктів бджільництва кращих пасічників.  

14:15 08.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь