Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПОДОЛАЙМО СИРІТСТВО  ШЛЯХОМ УСИНОВЛЕННЯ ДИТИНИ

ПОДОЛАЙМО СИРІТСТВО ШЛЯХОМ УСИНОВЛЕННЯ ДИТИНИ

   Однією із переважних форм влаштування дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є усиновлення. Усиновлення дітей надає особам можливість створення повної сім’ї та задоволення почуття батьківської любові та турботи, а дітям – можливість мати повноцінних батьків. Усиновлення – це прийняття усиновлювачем у сім’ю дитини на правах дочки чи сина, що здійснене на підставі рішення суду. Усиновлення дитини проводиться в її інтересах для забезпечення стабільних та гармонійних умов її життя

13:34 28.08.2019

До відома усіх зацікавлених осіб!

До відома усіх зацікавлених осіб!

    З 5 по 7 листопада 2019 року в м. Київ на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15) триватиме ХVІІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

13:32 28.08.2019

Виїзний концерт Віхівського сільського клубу

Виїзний концерт Віхівського сільського клубу

    У рамках обласного фестивалю народної творчості «З любов’ю вічною до тебе, рідний краю», присвячений 30-й річниці Незалежності України, 24 серпня відбувся виїзний концерт Віхівського сільського клубу - філії до села Іваниця.

08:18 28.08.2019

Заходи до Дня Незалежності України в Гринівці

Заходи до Дня Незалежності України в Гринівці

      24 серпня  в Архангело – Михайлівській церкві  села Гринівка  з молитвою за Україну розпочалось святкування знаменної дати, пройшов молебень  за усіма, хто поклав своє життя за свободу і незалежність нашої держави. Після цього в Гринівському сільському клубі  відбувся святковий концерт до Дня Незалежності  України за участю учнів Гринівського НВК I-III ст.

15:14 27.08.2019

Тематичний вечір  «Квітуй під сонцем, Україно» у Маршалівському СБК

Тематичний вечір «Квітуй під сонцем, Україно» у Маршалівському СБК

     24 серпня – це не просто День народження держави, це світле свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які з любов’ю творили і плекали українську націю, рідну мову, самостійну державу, мужньо боролися за її майбутнє. 

11:04 27.08.2019

Спортивні заходи до Дня Незалежності України

Спортивні заходи до Дня Незалежності України

     На культурно-спортивному комплексі «Колос» у Недригайлові відбулися спортивні заходи до Дня Незалежності України, організовані та проведені відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради

11:04 27.08.2019

День Села у Кулішівці

День Села у Кулішівці

   25 серпня традиційно Кулішівка відзначала День Села. В цей день зібралося багато люду, були присутні місцеві жителі та гості свята. Розпочалися заходи зранку футбольним матчем між командами ФК «Хоружівка-Кулішівка» - ФК «Олімпік». З 12.00 працювали дитячі атракціони, які були безкоштовними для діток завдяки фінансовій підтримці керівництва ТОВ «Діамант - Агро». О 15.00 біля каплички в с. Кулішівка настоятель Свято – Митрофанівського храму отець Андрій провів богослужіння, під час якого присутні  молитвою пом’янули загиблого в зоні АТО земляка Сергія Грибеника.

10:00 27.08.2019

Зелене святкувало День Незалежності

Зелене святкувало День Незалежності

  Напевно, кожен житель знає, що 24 серпня 1991 року наша держава стала вільною і незалежною. Цьогоріч ми відзначаємо 28-му річницю Незалежності України.

09:57 27.08.2019

Мітинг до Дня Незалежності України у Кулішівці

Мітинг до Дня Незалежності України у Кулішівці

      Є дата, яка виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогодення і майбутнє - День Незалежності України. Це день, коли ми відчуваємо, що горді за нашу країну, що нас багато та ми незламні, не дивлячись на будь-які перешкоди.

09:55 27.08.2019

Патріотичний захід у Віхівському сільському клубі

Патріотичний захід у Віхівському сільському клубі

    Україна – чудовий, багатий, мальовничий край. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського. І де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідної землі. У нашої країни найкрасивіший прапор на землі. Яскраві кольори майорять над Україною.

09:53 27.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь