Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Магічне  свято Івана Купала

Магічне свято Івана Купала

        Саме під такою назвою у Недригайлівській публічній бібліотеці розгорнуто  виставку-експозицію  до свята Івана Купала, яке щорічно відзначається  7 липня, у день літнього сонцестояння й символізує свято Сонця, стиглості, зрілості і зеленого покосу. 

15:12 06.07.2018

Відбулась тридцять третя сесія селищної ради

Відбулась тридцять третя сесія селищної ради

4 липня депутати Недригайлівської селищної ради зібралися на тридцять третю сесію. Всього до проекту порядку денного було включено три питання. Оскільки питання потребували детального обговорення, то селищний голова Остапчук І.В. запропонував спочатку провести спільне засідання постійних комісій селищної ради.

08:22 06.07.2018

ГРАЛИ ВЕТЕРАНИ

ГРАЛИ ВЕТЕРАНИ

У суботу, 30 червня, в с.Вільшана відбувся товариський матч з міні-футболу. На місцевому стадіоні зустрілися ветеранські команди Вільшани і Недригайлова. Перемогу з рахунком 6:3 здобули недригайлівці.   Голи у переможців забивали: О.Коваль-2, А.Волченко-2, Ю. Сердюк-1, І.Постоєнко-1.

14:42 04.07.2018

До Дня Конституції України

До Дня Конституції України

28 червня   в селищі Недригайлів з нагоди Дня Конституції України відбувся урочистий мітинг, покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку та до пам'ятних знаків загиблих  земляків – учасників АТО Олександра ШОВТУТИ та Сергія ГРИБЕНИКА за участі районного, місцевого керівництва, представників трудових колективів та громадськості.

13:17 02.07.2018

Конституція – основа демократії та прав людини

Конституція – основа демократії та прав людини

      З нагоди Дня Конституції України комунальний заклад  «Недригайлівська публічна бібліотека»  презентував  книжково-документальну викладку літератури "Конституція – основа демократії та прав людини".

10:16 02.07.2018

Вітаємо з високою нагородою!

Вітаємо з високою нагородою!

За вагомий особистий внесок у державне будівництво, забезпечення реалізації державної політики у сфері державної служби, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу та з нагоди 100-річчя державної служби в Україні Указом Президента України №175/2018«Про відзначення державними нагородами України» нагороджено орденом Данила Галицького – НЕМЕНКА Олександра Івановича - керівника апарату Недригайлівської районної державної адміністрації.

09:37 02.07.2018

Недригайлівці перемагають! Чемпіонат області серед ветеранів (40+).

Недригайлівці перемагають! Чемпіонат області серед ветеранів (40+).

У групі «В» північної зони ветеранського чемпіонату футболісти ФК «Ветеран» (Недригайлів) у Липовій Долині перемогли місцевих ветеранів футболу з мінімальним рахунком 1:0. Єдиний гол на рахунку Ігоря Острівного.

08:13 02.07.2018

Скоро Купала

Скоро Купала

Проблемні питання, що виникають у ході підготовки до святкування Купала, були розглянуті на організаційному комітеті з підготовки до свята, що відбувся 26 червня у приміщенні Недригайлівської селищної ради під головуванням Недригайлівського селищного голови Остапчука І.В.

14:32 26.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь