Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Згадай, Україно, вогненні роки

Згадай, Україно, вогненні роки

  22 червня 1941 року є однією з трагічних сторінок історії українського народу.  До Дня скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні у комунальному закладі   «Недригайлівська публічна бібліотека» оформлено книжкову виставку –  роздум   «Згадай, Україно, вогненні роки!», яку бібліотека пропонує до уваги користувачів.

08:43 23.06.2018

Незадекларована праця – прірва для працівників та роботодавців

Незадекларована праця – прірва для працівників та роботодавців

Одним з пріоритетних напрямів діяльності Держпраці є запобігання використанню незадекларованої праці. Це соціальне явище справляє значний негативний вплив на розвиток економіки країни, життєвий рівень людей.

08:24 23.06.2018

ПАМ’ЯТАЄМО

ПАМ’ЯТАЄМО

Чорним димом пожеж, смертю та руїнами прийшов до нашої країни перший день війни. І в результаті для мільйонів людей звичайний літній день 22 червня 1941 року став початком довгих, тяжких років страждань та втрат. Фашистська навала страшною тінню лягла на життя кожного мирного жителя.

14:35 22.06.2018

Обговорили процеси децентралізації

Обговорили процеси децентралізації

20 червня у м. Мелітополі відбулася Міжрегіональна конференція «Децентралізація в дії: місце «району» в новій системі адміністративно-територіального устрою України». Під час заходу були розглянуті питання стану реалізації реформи децентралізації, законодавчі ініціативи в процесі децентралізації, перспективи об’єднання сусідніх громад з містами обласного значення,  кардинальні зміни в адміністративно-територіальному устрою.

08:58 22.06.2018

ДОРОГОЮ ДОБРА

ДОРОГОЮ ДОБРА

21 червня в Хоружівському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей області  відбувся просвітницький захід «Дорогою добра», який був організований  громадською організацією «Сумська асоціація педагогів-християн» за участю представників Фонду освіти та допомоги України Елісон та Івен Маківен з Австралії.

15:13 21.06.2018

Надали безоплатну правову допомогу

Надали безоплатну правову допомогу

       20 червня керівник Центру надання адміністративних послуг Недригайлівської селищної ради Короткова А.А. разом з спеціалістами «Недригайлівського бюро правової допомоги» Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валюх І.І та Терещенком В.С. відвідали Іваницький старостинський округ, де надали місцевим жителям правові консультації з проблемних питань стосовно державної реєстрації права власності на нерухоме майно, договорів оренди нерухомого майна, способів захисту порушених правових питань, захисту цивільних прав.

16:19 20.06.2018

Як проходить підготовка  до свята Купала

Як проходить підготовка до свята Купала

19  червня у Недригайлівській селищній раді відбулося чергове засідання оргкомітету під головуванням заступника Недригайлівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сиротенка А.Г., на якому був розглянутий хід виконання розпорядження селищного голови «Про  організацію    підготовки та проведення свята «Купала» в 2018 році».

14:24 20.06.2018

Відбулися громадські слухання

Відбулися громадські слухання

19 червня 2018 року в актовому залі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулися громадські слухання проекту Статуту Недригайлівської селищної територіальної громади.

08:38 20.06.2018

Розглянули проект плану стратегічного розвитку громади

Розглянули проект плану стратегічного розвитку громади

     18 червня представники Недригайлівської  ОТГ продовжили  роботу над розробкою плану стратегічного розвитку. Цього дня робочій групі був представлений проект плану стратегічного розвитку громади під назвою «Стратегія розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018-2020 роки».

09:34 19.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь