Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

АГРО - 2018

АГРО - 2018

     6 червня делегація від Недригайлівського району відвідала найголовнішу агропромислову виставку України -  XXX Міжнародну агропромислову  виставку "АГРО - 2018", яка проходить  у місті Києві на  території  Національного  Комплексу  «Експоцентр України». Делегацію від Недригайлівської громади у складі  районної делегації  представили Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В., заступник селищного голови Акімов В.В., керуючий справами виконавчого комітету Шевченко Ю.В., староста, в.о. старост старостинських округів Короткий Ю.І., Черевко Г.Г., Дяченко В.І., Гордієнко О.М.

10:44 08.06.2018

Привітали ювіляра

Привітали ювіляра

        Народився в с.Кулішівка, та серцю рідним стало с.Бродок, де все життя жив і працював. Ці слова -  про найстарішого жителя чоловічої статі  Кулішівського старостинського округу Петра Євдокимовича Гордієнка, який 4 червня відствяткував своє 90-річчя.

16:53 05.06.2018

Оргкомітет з підготовки та проведення свята Купала

Оргкомітет з підготовки та проведення свята Купала

        Недригайлівським селищним головою видане розпорядження «Про організацію підготовки та проведення свята «Купала» в 2018 році», утворений організаційний комітет з підготовки  та проведення свята, затверджені відповідні заходи.

16:20 05.06.2018

Апаратна нарада 5 червня

Апаратна нарада 5 червня

     5 червня   Недригайлівський  селищний голова Остапчук І.В. провів апаратну нараду із керівництвом селищної ради, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, в.о. старост старостинських округів.

16:11 05.06.2018

Дитинство моє кольорове

Дитинство моє кольорове

      З нагоди  Дня захисту дітей 4 червня у бібліотеці для дітей КЗ «Недригайлівська публічна бібліотека» відбулось свято дитинства «Дитинство моє кольорове». Переглядаючи презентацію «Казки читай, порушень не допускай!»,  маленькі користувачі на прикладах героїв казок та мультфільмів дізналися про свої права та обов’язки. 

15:57 04.06.2018

Діти наше майбутнє

Діти наше майбутнє

      Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок  – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. 

15:55 04.06.2018

День захисту дітей у Кулішівці

День захисту дітей у Кулішівці

     З першим днем літа до нас  приходить чудове свято - Міжнародний день захисту дітей.  З цього приводу    1 червня працівники  Кулішівської сільської бібліотеки і Кулішівського сільського клубу провели серед дітей старостинського округу  конкурс дитячих малюнків "Всі  ми - українці", під час якого  діти малювали на асфальті малюнки про рідну Україну, рідний край. По закінченні конкурсу староста Кулішівського старостинського округу Короткий Ю.І. кожному учаснику  вручив подаруночки, після чого був організований "солодкий" стіл для дітей.

15:52 04.06.2018

Прекрасне свято радості та надії

Прекрасне свято радості та надії

     Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей –  прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

15:49 04.06.2018

День захисту дітей у Маршалах

День захисту дітей у Маршалах

      1 червня  у селі Маршали до Дня захисту дітей працівниками сільського будинку культури, сільської бібліотеки та вихователями дитячого садочка «Ромашка» був проведений конкурс малюнка на асфальті під назвою «Казковий світ дитинства» для місцевої дітвори. У подарунок дітям виконуюча обов’язки старости Маршалівського старостинського округу Дяченко В. І. подарувала всім дітям кольорові надувні кульки та пригостила морозивом.

11:52 04.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь