Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

9 травня у Кулішівському старостинському окрузі

9 травня у Кулішівському старостинському окрузі

9 травня біля пам’ятників загиблим воїнам в селах Кулішівка і Костянтинів були проведені мітинги до Дня пам’яті та примирення та до 73-ї річниці Перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні. Серцем, душею та розумом усі відчувають, що найдорожчим є  Мир, а найсвятішою - Перемога над ворогом, який зазіхає на чуже, зневажає твою Батьківщину, віру, культуру,  право людей на життя і свободу.

13:29 10.05.2018

День Перемоги у населених пунктах громади

День Перемоги у населених пунктах громади

     9 травня у селищі Недригайлів відбулися урочиста хода, покладення квітів до меморіального комплексу загиблих воїнів, могил загиблих в роки Великої Вітчизняної війни та мітинг. Перед присутніми виступили Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В., в.о. голови Недригайлівської райдержадміністрації Васильченко О.І., голова Недригайлівської районної ради Нанка І.В., голова районної організації ветеранів Кріпак В.Я., заступник військового комісара майор Богданович Р.В. та інші.

11:54 10.05.2018

В.о. старости відвідала ветеранів Хоружівського округу

В.о. старости відвідала ветеранів Хоружівського округу

     8 травня до Дня пам’яті та примирення в. о.  старости Хоружівського старпостинського округу Гордієнко О.М. відвідала ветеранів війни Линченка Михайла Сидоровича в селі Біж, Ющенка Олександра Даниловича та Таценка Василя Степановича в селі Хоружівка. Ольга Михайлівна привітала ветеранів з святом, сердечно бажаючи кожному миру і злагоди, доброго здоров’я, щасливих і довгих літ життя, добробуту і благополуччя їхнім родинам.

11:49 10.05.2018

Привітали ветеранів

Привітали ветеранів

7 травня Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В., заступник голови Недригайлівської райдержадміністрації Борисовський І.П., заступник Недригайлівського селищного голови Сиротенко А.Г. разом з головою ветеранської організації Кріпаком В.Я. відвідали ветеранів селища, а саме: інвалідів Великої Вітчизняної війни Шаповала Василя Івановича, Кіріченка Миколу Макаровича, Чичик Варвару Михайлівну та  учасників бойових дій Цись Марію Степанівну та  Доценка Петра Андрійовича.

16:39 07.05.2018

Висадили троянди у центральному сквері

Висадили троянди у центральному сквері

    Працівники Недригайлівської селищної ради та її структурних підрозділів взяли участь у благодійній акції, що вже стала традицією: за власний кошт придбали та за допомогою громадян, які перебувають на громадських роботах,    висадили на території центрального скверу селища Недригайлів 51 кущ троянд з різноманітним забарвленням бутонів: 43 кущові та 8 плетистих.

08:43 05.05.2018

Особистий прийом заступника селищного голови у Віховому

Особистий прийом заступника селищного голови у Віховому

     4 травня, відповідно до графіку виїзного особистого прийому громадян, заступник  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Акімов В.В. провів особистий прийом жителів сіл Віхове, Вакулки, Луки, Пушкарщина. Прийом пройшов у Віхівському сільському клубі.

08:39 05.05.2018

Особистий прийом селищного голови в Іваниці

Особистий прийом селищного голови в Іваниці

     3 травня, відповідно до графіку виїзного особистого прийому громадян, Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В. провів особистий прийом жителів Іваницького старостинського округу.

08:56 04.05.2018

Зробимо наше селище красивішим?

Зробимо наше селище красивішим?

Навесні минулого року  працівники Недригайлівської селищної ради та її структурних підрозділів взяли участь у благодійній акції: за власний кошт придбали та за допомогою осіб, які перебувають на громадських роботах,    висадили на території центрального скверу селища Недригайлів 35 кущів троянд.  Оскільки троянди здавна вважаються символом любові й щастя, то й висадили їх ближче до  входу районного РАЦСу, щоб прикрасити найщасливіші миті життя молодят.

15:59 03.05.2018

Оргкомітет до Дня Перемоги

Оргкомітет до Дня Перемоги

3 травня у Недригайлівській селищній раді відбулося засідання оргкомітету з питань проведення заходів до Дня перемоги над нацизмом у ІІ світовій війні. Під головуванням Недригайлівського селищного голови Остапчука І.В., заступників селищного голови Ситротенка А.Г. та Акімова В.В. було обговорено робочий план підготовки до свята та визначені основні напрямки роботи і відповідальних осіб. 

14:36 03.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь