A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулась двадцять дев’ята сесія селищної ради

Відбулась двадцять дев’ята сесія селищної ради

Сьогодні, 19 квітня, відбулась двадцять дев’ята сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання, до порядку денного якої було включено 13 питань, які напередодні були детально обговорені на засіданнях постійних комісій та прийняті відповідні рекомендації до проектів рішень селищної ради.

14:51 19.04.2018

Виконком 18 квітня

Виконком 18 квітня

18 квітня   голова виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради Остапчук І.В. провів   засідання виконавчого комітету, де головними стали питання «Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018 рік і бюджету за перший квартал 2018 року», «Про роботу комунального закладу  «Недригайлівський будинок дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради Сумської області» щодо культурного розвитку молодого покоління», «Про стан дотримання Закону України «Про захист прав споживачів» на території Недригайлівської селищної ради» та ін.      

17:07 18.04.2018

Хоружівський старостинський округ упорядковується

Хоружівський старостинський округ упорядковується

На території Хоружівського старостинського округу тривають роботи з благоустрою. До робіт долучилися усі установи та організації, що знаходяться на підвідомчій  території. Проведене прибирання прилеглих  територій, побілені бордюри, упорядковуються сади та кладовища. 17 квітня за участю працівників Хоружівського старостинського округу, Хоружівського сільського будинку культури та Хоружівської сільської бібліотеки  прибрано центральну частину села Хоружівка.

16:13 18.04.2018

Виставка «Планета на твоїй долоні»

Виставка «Планета на твоїй долоні»

З дитячих років ми звикаємо до чарівної краси природи та її мешканців. Виховувати любов та бережливе ставлення до природи,сприяти формуванню естетичних взаємовідносин з довкіллям є невід’ємна  частина роботи бібліотеки. До Всесвітнього дня навколишнього середовища в Хоружівській сільській бібліотеці оформлена виставка « Планета на твоїй долоні».

10:43 18.04.2018

РІЗНОВІКОВЕ ДЕРБІ

РІЗНОВІКОВЕ ДЕРБІ

В рамках підготовки до чергових матчів ДЮФЛ Сумської області юні гравці команди ДЮСШ-2002(Недригайлів) у товариському матчі з міні-футболу зустрілися з футболістами ФК Ветеран(Недригайлів).

09:06 18.04.2018

Відбулося засідання постійних комісій

Відбулося засідання постійних комісій

У процесі підготовки до двадцять дев’ятої сесії Недригайлівської селищної ради відповідно до Регламенту роботи селищної ради вчора, 16.04.2018, відбулося засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради.

09:52 17.04.2018

Втілюємо дитячі мрії

Втілюємо дитячі мрії

Депутати Недригайлівськоі селищноі ради Арістархов Олександр та Каліновський Олександр за кошти, виділені Недригайлівською селищною радою на виконання депутатських повноважень, придбали та спільно з місцевими жителями встановили дитячий майданчик на розі вулиць Шевченка та Паркова( колишня Щорса). 

16:17 16.04.2018

Здійснення контролю за додержанням законодавства про працю

Здійснення контролю за додержанням законодавства про працю

Однією із проблем сьогодення є порушення трудового законодавства юридичними та фізичними особами – підприємцями, які використовують найману працю та незабезпечення ними своєчасності виплати заробітної плати працівникам.

15:30 16.04.2018

Обговорили питання, повязані з новим футбольним сезоном Недригайлівщини

Обговорили питання, повязані з новим футбольним сезоном Недригайлівщини

12 квітня керівництво федерації футболу Недригайлівщини зустрілось з представниками футбольних команд району, сільськими головами та старостами, команди яких планують брати участь у футбольних змаганнях  району 2018 року. Під час засідання федерації футболу Недригайлівщини було розглянуто питання організації проведення Кубка та Чемпіонату району з футболу у 2018 році. 

10:10 14.04.2018

Відбулося друге засідання робочої групи з написання плану стратегічного розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018-2023 роки

Відбулося друге засідання робочої групи з написання плану стратегічного розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018-2023 роки

11 квітня 2018 року у Недригайлівській селищній раді відбулося друге засідання робочої групи з написання плану стратегічного  розвитку Недригайлівської селищної ради на  2018-2023 роки.

10:02 13.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь