Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Національний Конгрес старост ОТГ: об'єднання після об'єднання

Національний Конгрес старост ОТГ: об'єднання після об'єднання

24 травня 2018 року на базі готелю GoodZone, що знаходиться у мальовничому селі Піщанка вже Піщанської ОТГ Дніпропетровської області, розпочав свою роботу другий Національний Конгрес старост об'єднаних територіальних громад.

14:53 25.05.2018

Відбулася тридцять перша сесія Недригайлівської селищної ради

Відбулася тридцять перша сесія Недригайлівської селищної ради

Сьогодні, 24 травня, відбулася тридцять перша сесія Недригайлівської селищної ради, до порядку денного якого було включено двадцять два питання, які напередодні були детально обговорені на засіданнях постійних комісій. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В.

15:54 24.05.2018

Творчі педагоги Сумської області зустрілися у Недригайлівському ДНЗ

Творчі педагоги Сумської області зустрілися у Недригайлівському ДНЗ

22 травня на базі Недригайлівського дошкільного навчального закладу ясла-садок «Барвінок» відбулося засідання обласної творчої групи вихователів, методистів дошкільних закладів Сумщини на тему: «Використання методів і прийомів мнемотехніки в освітньому процесі закладу дошкільної освіти». 

12:57 24.05.2018

Змагалися шахісти

Змагалися шахісти

22 травня у Синівці сусіднього Липоводолинського району відбувся традиційний міжрайонний шаховий турнір, присвячений Дню села. Щороку  на ці шахові змагання збираються прихильники стародавньої гри з Сумської та Полтавської областей.

08:29 24.05.2018

Виконком 22 травня

Виконком 22 травня

22 травня  заступник  голови виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради Сиротенко А.Г. провів   засідання виконавчого комітету, де головними стали питання «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей Недригайлівської селищної ради влітку 2018 року», «Про хід виконання селищної комплексної програми «Освіта» на 2017-2018 роки», «Про забезпечення соціальної підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих на території Недригайлівської селищної ради», «Про сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та проживають на території Недригайлівської селищної ради”.

10:34 23.05.2018

КОНФЕРЕНЦІЯ «МЕДИЧНА РЕФОРМА У СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ»

КОНФЕРЕНЦІЯ «МЕДИЧНА РЕФОРМА У СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ»

 Недригайлівський селищний голова Ігорн Остапчук у складі делегації від Сумської області взяв участь у конференції з приводу реалізації медичної реформи у сільській місцевості, яка відбулася у рамках президентської ініціативи «Медична реформа у сільській місцевості» в м. Київ.

08:37 23.05.2018

НАШІ ДЕПУТАТИ – БРОНЗОВІ ПРИЗЕРИ ОБЛАСНОЇ СПАРТАКІАДИ З ФУТЗАЛУ!

НАШІ ДЕПУТАТИ – БРОНЗОВІ ПРИЗЕРИ ОБЛАСНОЇ СПАРТАКІАДИ З ФУТЗАЛУ!

17-18 травня у легкоатлетичному манежі СумДУ відбулися фінальні змагання в рамках Всеукраїнської спартакіади між депутатами усіх рівнів Сумської області. Народні обранці змагалися за першість у футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

08:59 22.05.2018

Вшанували жертв політичних репресій

Вшанували жертв політичних репресій

20 травня 2018 року в Україні відзначався День вшанування жертв політичних репресій. В селі Хоружівка на подвір’ї храму Андрія Первазванного  біля пам’ятного знаку видатного військового діяча доби УНР, незламного борця за волю України Івана Литвиненка  зібралися жителі села, щоб вшанувати пам'ять видатного земляка.

14:19 21.05.2018

Заходи до Дня Європи в Україні  пройшли у селі Іваниця

Заходи до Дня Європи в Україні пройшли у селі Іваниця

Ми, українці,  давно прагнемо жити як народи Європи. Насамперед, не тому, що територія України – центр Європи, а тому, що українці сповідують принципи свободи й незалежності, толерантності,  взаємодопомоги.

11:09 21.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь