A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у відбірковому турі фестивалю «Червона рута»

Участь у відбірковому турі фестивалю «Червона рута»

21 квітня в Сумському обласному театрі юного глядача  пройшов  відбірковий конкурс Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута».  Конкурсанти могли показати себе у 6 номінаціях – від фольклорної до рок-музики. Учасників було понад  півсотні з усієї області. Кожен з учасників мав виконати 3 номери.  

15:07 23.04.2018

Мелодії весни

Мелодії весни

«Мелодії весни», - під такою назвою 20 квітня  пройшов   святковий концерт у  Хоружівському  сільському будинку культури. На початку свята ведуча Алла Будяк привітала всіх присутніх з весною.  У ролі весни виступила учасниця драматичного гуртка Хоружівського СБК Віра Шмат. Свою виконавську майстерність продемонстрували учасники  танцювального гуртка  (керівник Малько А.О.).

10:34 23.04.2018

Гарний початок другого кола.Чемпіонат ДЮФЛ Сумської області U-15

Гарний початок другого кола.Чемпіонат ДЮФЛ Сумської області U-15

Гравці ДЮСШ-2002 (Недригайлів) мінімально обіграли ДЮСШ-Велетень-2002 (Глухів) в Коровинцях (3:2). Два голи на рахунку Юрія Строколіса і один м'яч забив Денис Терещенко, дві результативні передачі в свій актив записав Вадим Щербаченко.

09:48 23.04.2018

ВІХІВЦІ-ЗА ЧИСТОТУ!

ВІХІВЦІ-ЗА ЧИСТОТУ!

Нарешті настала весна. Погожі теплі дні на селі активно спонукають до роботи з благоустрою та санітарної очистки в населених пунктах. Потрудилися на славу сьогодні й жителі села Віхове Недригайлівської селищної ради. Всі, хто брав участь у весняному суботнику,працювали активно,дружно. Настрій їм піддав хороший день,який з самого ранку порадував теплом та сонцем.

09:10 23.04.2018

Засідання президії районної ради ветеранів

Засідання президії районної ради ветеранів

     20 квітня у приміщенні районного військомату  відбулося засідання президії районної ради ветеранів. Головними питаннями стали питання про стан виконання Закону України «Про пенсійне забезпечення ветеранів праці та дітей війни, ветеранів військової служби та інших силових структур та своєчасне проведення перерахунку пенсій», «Про стан підготовки та святкування 73-ї річниці Перемоги у другій світовій війні».

14:11 20.04.2018

Вчилися надавати невідкладну допомогу

Вчилися надавати невідкладну допомогу

        20 квітня для працівників Недригайлівської селищної ради голова Недригайлівської районної організації Товариства Червоного Хреста України Жепка Н.В. провела змістовну лекцію про надання першої медичної допомоги. Було викладено головні аспекти домедичної допомоги,  а також продемонстровано навики невідкладної допомоги при зупинці дихання,  кровотечі.

14:07 20.04.2018

Семінар органів управління освітою

Семінар органів управління освітою

19 квітня на базі відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради відбувся тематичний семінар органів управління освітою об’єднаних територіальних громад Сумської області. Керівники структурних підрозділів з питань освіти ОТГ взяли участь у засіданні круглого столу «Основні аспекти управління освітою у Недригайлівській  об’єднаній територіальній громаді».

08:27 20.04.2018

Відбулась двадцять дев’ята сесія селищної ради

Відбулась двадцять дев’ята сесія селищної ради

Сьогодні, 19 квітня, відбулась двадцять дев’ята сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання, до порядку денного якої було включено 13 питань, які напередодні були детально обговорені на засіданнях постійних комісій та прийняті відповідні рекомендації до проектів рішень селищної ради.

14:51 19.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь