Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вишиванка в моїм серці

Вишиванка в моїм серці

       «Вишиванка  в  моїм  серці», -   під  таким  гаслом  у  Маршалівському  старостинському  окрузі  відзначили  свято  вишиванки.  Усі, кому небайдужі українські традиції і звичаї,  18 травня  прийшли  у  своїх  вишиванках  до  Маршалівського сільського будинку  культури, де мали змогу   поспілкуватися, розповісти  про  історію своїх  вишиванок, послухати  українські  пісні.  Цього дня виконуюча обов’язки старости Маршалівського старостинського округу Дяченко В.І. відвідала  та привітала зі святом вихованців Маршалівського НВК.

10:54 18.05.2018

Кулішівці відзначили День вишиванки

Кулішівці відзначили День вишиванки

      18 травня ряд заходів до Дня вишиванки пройшли у селі Кулішівка Недригайлівської селищної ради.  Так, цього дня у Кулішівському сільському клубі  відбулася акція «Одягнімо вишиванку», яку приурочили до Дня вишиванки та Дня Європи в Україні. У Кулішівській сільській бібліотеці організована та діє виставка вишитих власноруч виробів «З народної криниці».

10:51 18.05.2018

«Червоне то любов, а чорне то журба»….

«Червоне то любов, а чорне то журба»….

     Вишиванка в Україні – світ краси й фантазії, поетичного осмислення навколишньої природи, схвильована розповідь  про думки й почуття людини, світ натхненних образів, що сягають давньої міфології, звичаїв і уявлень наших предків. У вишиванці яскраво й повно розкрилася душа народу, споконвічне прагнення до прекрасного. Вишиванка сьогодні живе повнокровним життям, прикрашає сучасний інтер’єр , одяг, надаючи йому своєрідності й неповторності. До невичерпних джерел народного вбрання постійно звертаються й черпають у ньому наснагу модельєри, конструктори, художники. Про це все йшлося на заходах до Дня вишиванки у селі Хоружівка.

10:48 18.05.2018

Рано – вранці, на світанку  вишиваю вишиванку

Рано – вранці, на світанку вишиваю вишиванку

     Щороку в Україні  та в світі у третій четвер травня відзначають День вишиванки. 17 травня   працівники Іваницького сільського будинку культури організували та провели вечір  - зустріч учнів Іваницької філії Недригайлівської СЗОШ   з майстринею – вишивальницею  Шишенко Л.М.  на тему: «Розмаїття візерунків на полотні».  Лідія Михайлівна ознайомила  дітей з різними техніками вишивання. Директор Іваницького  сільського будинку культури Тютюнник Л.М. розповіла присутнім про історію вишиванки, її історичне та культурне значення в житті українського народу.

13:35 17.05.2018

Ремонт доріг продовжується

Ремонт доріг продовжується

15 травня у селищі Недригайлів проходили роботи з висипки  щебенем проблемних ділянок доріг вулиць Лугова, Зарічна, Петра Калнишевського та ІІ провулку Сумського. Роботи з ремонту проблемних ділянок доріг продовжуватимуться.

16:33 15.05.2018

Вирішували земельні питання

Вирішували земельні питання

15 травня у Недригайлівській селищній раді провів особистий прийом громадян начальник відділу у Недригайлівському районі Головного управління Держгеокадастру у Сумській області Кушніренко О.М. Усі звернення заявників розглянуті, громадяни отримали роз’яснення щодо питань, які стосуються земельних відносин, а також було надано алгоритми їх вирішення.

15:11 15.05.2018

Апаратна нарада 15 травня

Апаратна нарада 15 травня

15 травня  заступник Недригайлівського  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сиротенко А.Г. провів апаратну нараду із керівництвом селищної ради, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради.

11:24 15.05.2018

ФК Недригайлів у фіналі Кубку району

ФК Недригайлів у фіналі Кубку району

13 травня у селі Іваниця відбувся матч-відповідь півфіналу Кубку Недригайлівського району з футболу 2018 року між командами «ФК Недригайлів» та «ФК Червона Слобода». З перших хвилин матчу на футбольному полі розпочалася запекла боротьба між суперниками, кожен з яких намагався продемонструвати якомога результативнішу гру.

08:55 15.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь