A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбувся захід у дитячій музичній школі

Відбувся захід у дитячій музичній школі

    27 лютого для учнів хореографічного та художнього відділень комунального закладу «Недригайлівська дитяча музична школа» був проведений цікавий захід,  метою якого стало знайомство з музикою композиторів – романтиків ХІХ століття. Один із них - Фредерік Шопен. Учасники  заходу, який мав назву «Шопен – композитор – романтик» були ознайомлені з біографією композитора та заслухали його твори у виконанні учнів дитячої музичної школи Неменка Валерія, Іземенко Анастасії та викладачів  Світлани Лях, Ірини Покотило. Слухачі в залі були зачаровані вишуканою красою творів, що прозвучали. До нашого часу творчість Шопена сприймається як втілення духу поезії в музиці. 

13:30 28.02.2020

Покращуємо знання  з питань соціального захисту населення

Покращуємо знання з питань соціального захисту населення

   За ініціативи громадської організації «Професійна ліга соціальних працівників Сумщини» у рамках проекту «Організація та розвиток соціальної роботи з протидії торгівлі людьми» на базі Конгрес-центру СумДУ відбувся триденний семінар - тренінг з підвищення кваліфікації та підготовки фахових спеціалізованих тренерів-експертів для подальшого навчання, адвокації та супервізії фахівців соціальної сфери, які працюють в ОТГ Сумської області та безпосередньо займаються наданням соціальних послуг різним категоріям населення, зокрема, в напрямку протидії торгівлі людьми.

13:23 28.02.2020

Відбірковий етап ІІ літньої Гімназіади України

Відбірковий етап ІІ літньої Гімназіади України

    26 лютого 2020 року в  місті Суми пройшов відбірковий етап ІІ літньої Гімназіади України з дзюдо серед школярів. Всього на змаганнях було представлено 11 команд з міст та громад області. В загальному заліку Недригайлівська ДЮСШ зайняла 5 сходинку. Слід відзначити Савісько Альону, Шрамка Артема, які вибороли ІІ місця, також третіми стали Саранча Денис та Кобихно Едуард. До змагань дітей готували тренер Колот Л.М., Шевцов С.М.

09:51 28.02.2020

 День кримського спротиву російській окупації

 День кримського спротиву російській окупації

     День кримського спротиву російській окупації — пам’ятна дата на річницю проведення мітингу кримських татар та українців у Сімферополі на підтримку територіальної цілісності України. Відзначається відповідно до Постанови Верховної Ради України № 3807 від 2 лютого 2016 р. “Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2016 році. Цього дня 2014 року у Сімферополі відбувся мітинг кримських татар на підтримку територіальної цілісності України та проти проведення позачергової сесії Верховної Ради Криму.

11:05 26.02.2020

Відбулося засідання комісії з житлових питань

Відбулося засідання комісії з житлових питань

    26 лютого відбулося засідання комісії з житлових питань Недригайлівської селищної ради. Засідання провів голова комісії – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Акімов. З питань порядку денного перед присутніми виступили керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юлія Шевченко та начальник відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Володимир Федай. На комісії були розглянуті ряд заяв громадян, що стосувалися постановки на квартирний облік, присвоєння поштових адрес, переведення будинків квартирного типу у будинки садибного типу та інші. За всіма  заявами комісія прийняла позитивні рішення та рекомендувала винести їх на розгляд виконавчого комітету. В ході роботи комісії були обговорені і інші проблемні питання житлово-комунальної галузі, стосовно яких голова комісії Валентин Акімов дав відповідні доручення присутнім посадовим особам.

09:57 26.02.2020

Штрафи за порушення трудового законодавства

Штрафи за порушення трудового законодавства

Штрафи за порушення трудового законодавства     У зв'язку зі збільшенням з 1 січня 2020 року мінімальної заробітної плати (4723 грн.), зросли штрафні санкції для роботодавців за порушення законодавства про працю. Зокрема, за допуск до роботи без оформлення трудового договору, оформлення працівника на неповний робочий час при фактичній повної зайнятості, виплату заробітної плати без нарахування і сплати єдиного соціального внеску і податків накладається штраф у розмірі - 141 690 грн.

16:32 25.02.2020

Відбулася апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

       24 лютого 2020 року   заступником Недригайлівського селищного голови Валентином Акімовим була проведена апаратна нарада з виконуючими обов’язки старост старостинських округів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів та відокремлених структурних підрозділів

15:19 24.02.2020

Футзал. Недригайлівський селищний голова нагородив кращих

Футзал. Недригайлівський селищний голова нагородив кращих

 В спортзалі футбольного центру "Барса" відбувся товариський матч з футзалу у якому зустрілися команди ФК Ветеран(Недригайлів) та збірна гравців обласного автодору. Матч закінчився нічиєю 8:8. Кращих гравців матчу памятними подарунками та грамотами нагородив Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук.

10:52 24.02.2020

ГЕРОЇ, ЩО СТАЛИ АНГЕЛАМИ

ГЕРОЇ, ЩО СТАЛИ АНГЕЛАМИ

Історія будь-якого народу містить періоди і дати, які є вирішальними та доленосними в його житті. В комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека»  відбувся захід, присвячений вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні – година скорботи «Герої, що стали ангелами».    Юному поколінню, які завітали на цей захід,  розповіли про ті буремні дні, про Героїв Небесної Сотні, що віддали своє життя за краще майбутнє та допомогли усвідомити багатьом людям, що таке патріотизм, що за себе і свою державу потрібно боротися. Присутні  переглянули відеофільм «Небесна Сотня поіменно». Емоційною кульмінацією заходу стала мить запалення свічі пам’яті під сумну мелодію гімну Небесної Сотні «Пливе кача».  

08:56 24.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь