A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

   У їхніх серцях жила Україна

   У їхніх серцях жила Україна

   20 лютого по всій Україні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, трагічно загиблих під час Революції гідності. Події останніх років перетворилися у справжню національну стихію, в якій передався найтонший подих душі нашого народу. Пробудилася приспана роками національна свідомість людей. Українська національна спільнота поза межами українських земель, відчуваючи духовний зв'язок з Україною, висловила нам свою підтримку. В якому б куточку Землі не жив би українець, ніщо не зможе зламати той дух, ту жагу до свободи, які генетично закладені у його душі.

08:26 24.02.2020

ДЗВЕНИТЬ СТРУМОЧКОМ РІДНА МОВА

ДЗВЕНИТЬ СТРУМОЧКОМ РІДНА МОВА

 Міжнародний день рідної мови до календарів усього світу увійшов  у 2000 році, а в Україні це свято почало писати свою історію з 2002 року і відзначається щорічно 21 лютого. Напередодні свята, 19 лютого, у відділі обслуговування дітей комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» відбулась мовна година «Дзвенить струмочком рідна мова».  

11:52 21.02.2020

Відбулося засідання комісії з передачі приміщення поліклінічного відділення у комунальну власність Недригайлівської селищної ради

Відбулося засідання комісії з передачі приміщення поліклінічного відділення у комунальну власність Недригайлівської селищної ради

20 лютого у Недригайлівській селищній раді відбулося засідання комісії з передачі громадського будинку поліклініки у селищі Недригайлів у комунальну власність Недригайлівської селищної ради. Засідання відбулося на виконання   рішення Недригайлівської селищної ради від 30.01.2020  «Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад району до комунальної власності Недригайлівської селищної ради об’єкту нерухомого майна - вбудовані приміщення в громадському будинку за адресою: смт Недригайлів вул. Шкільна, 12а».

09:18 21.02.2020

Пам'ятаємо  про Героїв Небесної Сотні

Пам'ятаємо про Героїв Небесної Сотні

    Шоста річниця минає від тих трагічних подій на Майдані, коли відійшли у вічність найкращі люди України, люди високого духу.   Україна оплакує своїх Героїв. Матері оплакують синів і дочок, діти – батьків.

13:10 20.02.2020

ПРО ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ

ПРО ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ

18 лютого під час роботи комісії з питань благоустрою  та санітарного стану на території Недригайлівської селищної ради було виявлено стихійне сміттєзвалище в районі місцезнаходження колишньої свиноферми.

08:47 19.02.2020

У НЕДРИГАЙЛОВІ ВІДБУВСЯ ВІДБІРКОВИЙ ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ

У НЕДРИГАЙЛОВІ ВІДБУВСЯ ВІДБІРКОВИЙ ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ

6 лютого в спортивній залі ДПТНЗ "Недригайлівське ВПУ" відбувся відбірковий етап Чемпіонату області з футзалу, участь в якому прийняли 8 команд. Згідно жеребкування, команди були розділені на дві групи по чотири команди  в кожній. Дві кращі команди кожної з груп виходили до наступного раунду, де відповідно розігрували два перших місця, згідно яких і визначили, хто буде представляти Недригайлівський район у фінальних змаганнях. До фіналу вийшли дві пари команд: ВПУ, Лідер, Недригайлів, Карлсберг. Дві останні й стали переможцями турніру. Кращі гравці турніру були нагороджені грамотами та пам'ятними подарунками.

08:43 19.02.2020

Кохання врятує світ!

Кохання врятує світ!

   У середині зими, 14 лютого, святкують День Святого Валентина. Це свято доволі розповсюджене. Його святкують майже в усіх країнах світу. В цей день дарують подарунки і зізнаються в коханні.

13:09 18.02.2020

Перемоги на міжнародному конкурсі

Перемоги на міжнародному конкурсі

15 лютого   учні  комунального закладу «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області» взяли участь у Міжнародному конкурсі «Сузір’я – GOLD EUROPE»,  який проходить за підтримки Міністерства культури Чехії в м. Суми і має на меті підтримати  перспективну і талановиту молодь, яка займається мистецтвом, а також розвинути  міжнародний зв'язок у сфері дитячої творчості.    Почесні перші місця вибороли ансамбль «Первоцвіт»  (керівник Аліна Таранченко  «Ірландський танець») та  Бойкова Варвара  (викладач Арістархов О.П.). у номінації «Образотворче мистецтво» (живопис) у ІІІ віковій категорії.    Лауреатами  ІІ ступеня стали  Канівець Анна  (графіка)  і Федай Анастасія (живопис).    

17:20 17.02.2020

Апаратна нарада

Апаратна нарада

     17 лютого   в  Недригайлівській селищній раді відбулася чергова апаратна нарада . На нараді обговорювались робочі питання діяльності громади та були визначені завдання до виконання на поточному тижні, зокрема, проведення заходів до Дня Героїв Небесної сотні, підготовки до селищного свята «Недригайлівська Масляна» та творчого звіту колективів художньої самодіяльності «У рідному краю і серце співає», поповнення інформації на порталі відкритих даних, заключення договорів з населенням на вивезення ТПВ, заходи з благоустрою  та ряд інших питань.

14:10 17.02.2020

Кубок пам'яті воїна - афганця Сергія Линника

Кубок пам'яті воїна - афганця Сергія Линника

15 лютого на базі ДПТНЗ "Недригайлівське ВПУ" відбулися змагання з волейболу "Кубок пам'яті воїна - афганця Сергія Линника". Участь у змаганнях взяли жіночі та ветеранські команди м. Суми, м. Ромни, м. Буринь, смт Недригайлів та с. Вільшана. Найкращим гравцем визнані Марина Фуртат з м. Ромни та Юрій Коцур з м. Буринь, найстаршим гравцем змагань став Микола Слиш з смт Недригайлів, наймолодший гравець Віталіна Циганій з с. Вільшана. В підсумку:  жінки І місце - м. Буринь, ІІ місце - м. Ромни, ІІІ місце - смт Недригайлів, ветерани : І місце - м. Суми, ІІ місце - Недригайлівський район, ІІІ місце - м. Ромни. Переможці та призери нагороджені кубками, медалями, грамотами та пам'ятними подарунками.

09:49 17.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь