Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

    3 лютого 2020 року заступником Недригайлівського селищного голови В. Акімовим  була проведена апаратна нарада з  керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів та відокремлених структурних підрозділів селищної ради, на якій було обговорено поточні питання роботи ради, а саме: забезпечення виконання правил благоустрою на території громади, впорядкування території внаслідок розширення центральної частини селища, випилювання аварійних дерев, прискорення ремонтних робіт в Недригайлівській СЗОШ, організацію прийому громадян керівництвом селищної ради у віддалених населених пунктах та інші .

14:26 03.02.2020

Засідання президії Недригайлівської організації ветеранів

Засідання президії Недригайлівської організації ветеранів

     Нещодавно відбулося засідання президії Недригайлівської організації ветеранів, яке провів голова ради  Недригайлівської організації ветеранів Василь Кріпак. На засіданні були підведені підсумки роботи ради Недригайлівської організації ветеранів за 2019 рік, затверджені план роботи президії на І півріччя 2020 року та річний звіт про роботу організації за 2019 рік. Також обговорювалися питання участі ветеранських організацій у складанні і підписанні галузевих угод та колективних договорів, організації дієвого контролю за їх виконанням, інші питання життєдіяльності ветеранських організацій.

14:23 03.02.2020

Відбулася шістдесят друга сесія селищної ради

Відбулася шістдесят друга сесія селищної ради

30 січня відбулася шістдесят друга сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання. З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні дев’ятнадцять. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук. У роботі сесії взяли участь заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальники відділів, спеціалісти апарату селищної ради, староста та виконуючі обов’язки старост.

14:27 31.01.2020

Година пам’яті та скорботи «Пам’ятай про Крути»

Година пам’яті та скорботи «Пам’ятай про Крути»

      28 січня  в Хоружівській школі, працівниками Хоружівського сільського будинку культури  спільно з вчителем історії Валентиною Педько відбулася година пам’яті та скорботи «Пам’ятай про Крути». Тетяна Григоренко розповіла учням, що сталося 29 січня 1918 року з простими студентами, які не шкодуючи власного життя пішли захищати свою батьківщину, а Валентина Миколаївна доповнила розповідь з історичної точки зору.

10:10 29.01.2020

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА

В спортзалі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» відбулась товариська зустріч з футзалу,де зустрілись команди ФК Ветеран(Недригайлів) та "Енергосила"(Недригайлівський РЕМ). У матчі була зафіксована перемога гравців ФК Ветеран з рахунком 10:6.

13:17 28.01.2020

Виконуючий  обов’язки  селищного голови  провів апаратну нараду

Виконуючий обов’язки селищного голови провів апаратну нараду

     27 січня 2020 року виконуючий  обов’язки Недригайлівського селищного голови Валентин Акімов   провів апаратну нараду  з очільниками старостинських округів, начальниками відділів та відокремлених структурних підрозділів селищної ради.

15:12 27.01.2020

ФК ВЕТЕРАН(Недригайлів) - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ОБЛАСНОГО ТУРНІРУ З ФУТЗАЛУ!

ФК ВЕТЕРАН(Недригайлів) - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ОБЛАСНОГО ТУРНІРУ З ФУТЗАЛУ!

За ініціативи комітету ветеранів футболу Недригайлівщини та Сумського облавтодору на базі ФЦ БАРСА відбувся традиційний турнір з футзалу за участі команд Недригайлова,Вільшани та Сум. Змагання відбулися за коловою схемою, де були зафіксовані слідуючі результати матчів: ФК «Ветеран» (Недригайлів) - ФК «Вільшана» 3:2 Голи: Ю.Сердюк, С.Строколіс, І.Постоєнко.

10:07 23.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь