Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Кубок пам'яті воїна - афганця Сергія Линника

Кубок пам'яті воїна - афганця Сергія Линника

15 лютого на базі ДПТНЗ "Недригайлівське ВПУ" відбулися змагання з волейболу "Кубок пам'яті воїна - афганця Сергія Линника". Участь у змаганнях взяли жіночі та ветеранські команди м. Суми, м. Ромни, м. Буринь, смт Недригайлів та с. Вільшана. Найкращим гравцем визнані Марина Фуртат з м. Ромни та Юрій Коцур з м. Буринь, найстаршим гравцем змагань став Микола Слиш з смт Недригайлів, наймолодший гравець Віталіна Циганій з с. Вільшана. В підсумку:  жінки І місце - м. Буринь, ІІ місце - м. Ромни, ІІІ місце - смт Недригайлів, ветерани : І місце - м. Суми, ІІ місце - Недригайлівський район, ІІІ місце - м. Ромни. Переможці та призери нагороджені кубками, медалями, грамотами та пам'ятними подарунками.

09:49 17.02.2020

ДО РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК  З АФГАНІСТАНУ

ДО РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ

15 лютого в Україні відзначається День вшанування  учасників бойових дій на території  інших держав. Бойові дії на території республіки Афганістану, де протягом десяти років проливали кров і гинули солдати, заслуговують особливої уваги.

15:48 14.02.2020

ДОБРІ СПРАВИ РОБИТИ ПРИЄМНО

ДОБРІ СПРАВИ РОБИТИ ПРИЄМНО

14 лютого - Міжнародний день дарування книжок. Основна мета цього свята полягає в тому, щоб надихнути людей подарувати якомога більше книжок. Дарування книжок — гарна традиція читачів і друзів комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека». Велику кількість видань бібліотека отримала в дар від Ігоря Остапчука, Недригайлівського селищного голови, який подарував 54 примірники.

15:41 14.02.2020

15 лютого – особлива дата для військових-афганців

15 лютого – особлива дата для військових-афганців

    15 лютого – особлива дата для військових-афганців. Щороку вони збираються на урочисті заходи з нагоди виведення військ, вшановують пам’ять загиблих товаришів, згадують ті часи і визнають: один для одного вони стали справжньою родиною. Так і в с. Кулішівка за ініціативою старости Кулішівського старостинського округу Юрія Короткого разом з працівниками культури та жителями Кулішівського старостинського округу відбулася зустріч - бесіда з учасником бойових дій в Афганістані Гогою Василем Борисовичем, який поділився спогадами про ті страшні події.

09:42 14.02.2020

90-річний ювілей

90-річний ювілей

   11 лютого 2020 року відзначила свій поважний 90-річний ювілей жителька села Хоружівка, учасник війни, ветеран праці Москаленко Надія Семенівна. З цією знаменною датою прийшли привітати ювілярку в.о. старости О.Гордієнко, голова Хоружівської ветеранської організації Н.Левченко.

10:30 12.02.2020

НА СУМЩИНІ ТРИМАЮТЬ НА КОНТРОЛІ ПИТАННЯ ЩОДО НЕДОПУЩЕННЯ ЗАВЕЗЕННЯ В РЕГІОН КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ

НА СУМЩИНІ ТРИМАЮТЬ НА КОНТРОЛІ ПИТАННЯ ЩОДО НЕДОПУЩЕННЯ ЗАВЕЗЕННЯ В РЕГІОН КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ

Про це доповів тимчасово виконуючій обов’язки голови облдержадміністрації Ірині КУПРЕЙЧИК начальник обласного управління охорони здоров’я Дмитро КРАВЦОВ під час апаратної наради

09:07 12.02.2020

Участь у відкритому обласному турнірі з дзюдо

Участь у відкритому обласному турнірі з дзюдо

  8 лютогог 2020 року в  юні спортсмени Недригайлівської ДЮСШ взяли участь у відкритому обласному турнірі з дзюдо в с.Комиші Охтирського району. Бронзовими призерами турніру стали: Ілона Євтушенко, Артем Плут.

10:51 11.02.2020

Відбулась апаратна нарада

Відбулась апаратна нарада

          Сьогодні, 10 лютого,  Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук  провів чергову апаратну нараду. У роботі наради прийняли участь заступники селищного голови , секретар та  керуючий справами виконавчого комітету, староста та виконуючі обов’язки старост старостинських округів, начальники управлінь та відділів селищної ради.

14:03 10.02.2020

Селищним головою проведено виїзний прийом громадян

Селищним головою проведено виїзний прийом громадян

         6 лютого Недригайлівським селищним головою Ігорем Остапчуком проведено виїзний прийом громадян в Гринівському  старостинському  окрузі.  В ході прийому педагогічні працівники Гринівського НВК  порушили перед керівником громади питання подальшого функціонування навчального закладу.

10:00 10.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь