A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Семінар із підприємцями у сфері будівництва

Семінар із підприємцями у сфері будівництва

  10 березня 2020 року на базі Недригайлівської районної філії Сумського обласного центру зайнятості проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу з підприємцями щодо легалізації трудових відносин у сфері будівництва.        

15:46 10.03.2020

У  ЖІНЦІ  ВСЕ  ВІД  БОЖОЇ  ЛЮБОВІ

У ЖІНЦІ ВСЕ ВІД БОЖОЇ ЛЮБОВІ

    Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято - 8 Березня. Цей святковий день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія та кохання – пов’язане з жінкою. Цьогоріч весна порадувала представниць кращої половини теплими, сонячними днями.

14:36 10.03.2020

Уклоняюсь тобі, мій Кобзарю святий

Уклоняюсь тобі, мій Кобзарю святий

В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті і з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління. Таке ім'я  — Тарас Шевченко.     

08:41 10.03.2020

Покращуємо  стан доріг

Покращуємо стан доріг

5 березня відбулася сходка мешканців ІІ пров.Сумського та вул. Лугової селища Недригайлів, під час якої жителі порушили питання перед депутатом округу Юрієм Сердюком про необхідність висипки щебенем проблемних ділянок дороги ІІ пров. Сумського. Вже сьогодні, 6 березня, за підтримки Недригайлівської селищної ради, питання було оперативно вирішене: частина ІІ пров. Сумського висипана щебенем. Роботи з благоустрою на цьому окрузі триватимуть і надалі.

10:59 06.03.2020

Футзал. Важка перемога

Футзал. Важка перемога

4 березня 2020 року в спортзалі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» відбулась товариська зустріч з футзалу між командами ФК Ветеран(Недригайлів) та "Енергосила"(Недригайлівський РЕМ). У матчі була зафіксована перемога "ветеранів" з мінімальним переможним рахунком 8:7. У сладі переможців голи на рахунку: Ю.Сердюк-5, І.Постоєнко-1, В.Кузченко-1, О.Коваль-1. Комітет ветеранів футболу Недригайлівщини щиро вдячний дирекції ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» за надану можливість проводити змагання в спортзалі училища.

09:12 06.03.2020

На контролі захист прав та інтересів дітей

На контролі захист прав та інтересів дітей

      Мабуть, радісними є очі дітей, коли у них щасливе дитинство, коли ніщо не пригнічує їх і не турбує, коли їх права та інтереси ніхто не порушує. 4 березня   головний спеціаліст Недригайлівського бюро правової допомоги Конотопського місцевого центру БВПД Вадим Терещенко побував з лекцією «Захист прав та інтересів дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах» у Хоружівському центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей області.

16:39 05.03.2020

З метою профілактики відмінено ряд заходів

З метою профілактики відмінено ряд заходів

  5 березня відбулася  нарада при Недригайлівському селищному голові Ігорю Остапчуку, на якій відбулося обговорення питання проведення запланованих культурно-масових, спортивних та інших заходів на території громади у найближчий час. Були розглянуті листи тимчасово виконуючого обов’язки голови Сумської облдержадміністрації Ірини Купрейчик від 04.03.2020 № 01-34/2410 «Про мінімізацію ризиків поширення коронавірусу в області» та голови СБУ Івана Баканова від 24.02.2020 № 99/76 «Про мінімізацію ризиків поширення коронавірусу в Україні».

10:53 05.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь