A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Свято  української пісні – свято душі

Свято української пісні – свято душі

          Співучий наш Посульський край… Українська пісня – це бездонна душа народу, його сила,  його слава. Скільки живуть на Посуллі люди, скільки й співають.  Широкий  світ розкривається у наших піснях.

14:03 08.07.2019

Народознавчий компас

Народознавчий компас

Знання рідного краю, його історії та культури духовно збагачує людину, виховує повагу до традицій народу. Саме бібліотека формує у дитини  особистість на грунті історії, культури і традицій народу. З нагоди 50-річчя свята Купала, щоб  показати його красу і неповторність, популяризувати купальський обряд з допомогою книг у відділі бібліотеки для дітей комунального закладу  «Недригайлівська публічна бібліотека» проведено народознавчий компас «Символи квітів у дівочому українському віночку».  За допомогою друкованих та аудіовізуальних документів можна дізнатись, з яких далеких язичницьких часів прийшло до нас це свято та про традиції місцевого святкування свята Купала. Також у бібліотеці з користувачами проведено майстер-клас по плетінню купальського віночка.

11:44 08.07.2019

До 380-річчя утворення селища Недригайлів

До 380-річчя утворення селища Недригайлів

    Рідне селище – наша гордість, і кожен несе цю гордість по життю. Воно – маленька батьківщина. А якщо скласти маленькі батьківщини кожного із нас, вийде велика держава Україна, частиною якої і є наш Недригайлів з його цікавою  історією. В читальній залі  комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» відбулася краєзнавча конференція «Корінням – стародавній, серцем - молодий», присвячена 380-річниці заснування Недригайлова.

16:35 04.07.2019

Відбулась п’ятдесят перша сесія селищної ради

Відбулась п’ятдесят перша сесія селищної ради

    Сьогодні депутати Недригайлівської селищної ради зібралися на п’ятдесят першу сесію Недригайлівської селищної ради сьомого скликання. Всього до проєкту порядку денного було включено два питання. Оскільки питання потребували детального обговорення, то селищний голова Ігор Остапчук запропонував спочатку провести спільне засідання постійних комісій селищної ради. Депутати підтримали пропозицію селищного голови та активно попрацювали на спільному засіданні  комісій під головуванням Юрія Яценка – голови постійної комісії з питань земельних відносин, архітектури, будівництва та екології.

15:21 03.07.2019

ФК «Недригайлів» - володар Кубку Недригайлівщини 2019 року

ФК «Недригайлів» - володар Кубку Недригайлівщини 2019 року

  30 червня у селищі Терни відбувся фінальний матч Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року між командами ФК «Недригайлів» та ФК «Іваниця». Показово, що обидві команди-фіналісти представляли Недригайлівську селищну раду.

10:15 03.07.2019

ДРУЖНІЙ ВІЗИТ ДО БУРИНІ

ДРУЖНІЙ ВІЗИТ ДО БУРИНІ

26 червня 2019 року за ініціативи комітету ветеранів футболу Недригайлівщини(голова - Ю.Сердюк) у Бурині відбувся товариський матч з міні-футболу.

11:02 02.07.2019

Свято молодості, завзяття та краси

Свято молодості, завзяття та краси

Молодість – неповторна пора в житті кожної людини,  вона веде в світ романтики, великих дерзань, в світ пошуків та відчуттів. Молодість завжди сповнена оптимістичних поглядів у майбутнє, нестримна у своєму русі до піднесеного та красивого.

10:57 02.07.2019

З любов’ю вічною до тебе, рідний краю

З любов’ю вічною до тебе, рідний краю

Під  такою  назвою  28  червня  аматорський  вокальний  жіночий  ансамбль  Маршалівського  СБК – філії  розпочав  творчий  звіт  аматорських  колективів в  рамках  обласного  фестивалю  народної  творчості, присвяченого  30–й  річниці  Незалежності  України.

10:49 02.07.2019

Молоді та сильні

Молоді та сильні

Юність – час окрилених мрій і творчого дерзання, роки пошуку, незвіданої дороги, різнобарв’я життя. Юність – це молодість, здоров’я, це віра у завтрашній день. 

10:36 02.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь