A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбувся випускний бал

Відбувся випускний бал

23 травня 2019 року в Недригайлівському будинку творчості відбувся випускний бал для гуртківців раннього творчого розвитку. Два роки вихованці 4-6-ти років вивчали ази з математики, англійської мови, вчилися читати, малювати, співати та вивчали природу рідного краю. Засвоївши курс навчальних предметів, вони отримали свідоцтва про закінчення гуртків РТР . Батьки випускників отримали подяки від дирекції БДЮТ за підтримку та сприяння в розвиток ЗПО Недригайлівщини. По завершенню свята всі маленькі випускники отримали подарунки.

08:58 24.05.2019

Недригайлівські футболісти візьмуть участь в матчі пам'яті

Недригайлівські футболісти візьмуть участь в матчі пам'яті

У перший день літа у селі Коровинцці відбудеться матч пам’яті гравців місцевого футбольного клубу Олександра Давиденка та Юрія Яременка. На місцевому футбольному полі зустрінуться команди «Ветеран» (Коровинці) та «Ветеран» (Недригайлів).

10:57 23.05.2019

Говорили   про протидію торгівлі людьми

Говорили про протидію торгівлі людьми

21 травня у Недригайлівській селищній раді в рамках проекту «Сприяння у формуванні та реалізації соціальної політики у сфері протидії торгівлі людьми в ОТГ Сумської області» за сприяння правління  громадської організації «Професійна ліга соціальних працівників Сумщини»  відбулася адвокаційна зустріч  за участі  голови правління  громадської організації  Едуарда Глоби, його заступника Володимира Дементова, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Сиротенка та представників  Недригайлівської селищної ради та інших організацій, які опікуються соціальними питаннями.

09:37 22.05.2019

Оргкомітет з підготовки та проведення свята Купала

Оргкомітет з підготовки та проведення свята Купала

Недригайлівським селищним головою видане розпорядження «Про організацію підготовки та проведення свята «Купала» в 2019 році», утворений організаційний комітет з підготовки  та проведення свята, затверджені відповідні заходи.

08:07 21.05.2019

ФУТБОЛЬНЕ ЖИТТЯ ГРОМАДИ

ФУТБОЛЬНЕ ЖИТТЯ ГРОМАДИ

Відбувся ІІ етап обласного культурно-спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини 2019 року» серед збірних команд територіальних громад. У суботу, 18 травня, на майданчиках зі штучним покриттям для гри в міні-футбол у смт Краснопілля змагалися футболісти ОТГ Сумщини. Команди-учасниці жеребкуванням були розподілені на групи по три, кожна команда мала зіграти проти своїх суперників чотири гри (по дві у своїй групі й ще по дві – у фіналі).

15:25 20.05.2019

Виконком 20 травня

Виконком 20 травня

 20 травня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де були розглянуті  питання «Про  стан роботи із зверненнями громадян у комунальному неприбуткову підприємстві «Недригайлівський районний центр  первинної медико-санітарної допомоги», «Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей в загальноосвітніх школах та  дошкільних навчальних закладах на території Недригайлівської селищної ради влітку 2019 року», «Про забезпечення соціальної підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та учасників здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях а також   членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих на території Недригайлівської селищної ради», «Про додержання на території Недригайлівської селищної ради законодавства з оплати праці, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці» та ін.

14:51 20.05.2019

Відбулася  апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

20 травня  Недригайлівським  селищним головою Ігорем  Остапчуком  була  проведена апаратна нарада із   начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, очільниками старостинських округів. В ході наради були обговорені питання благоустрою населених пунктів, зокрема ,  косіння трави та бур’янів, організацію проведення зовнішнього незалежного оцінювання для випускників навчальних закладів громади,  оздоровчої кампанії школярів ,  свята останнього дзвоника та ряд інших питань.

13:55 20.05.2019

День здоров’я позашкільника

День здоров’я позашкільника

Гарний настрій — запорука довгого і щасливого життя! Саме цей девіз обрали вихованці та керівники гуртків Недригайлівського БДЮТ, які 18 травня провели спортивно - розважальне свято - День здоров’я позашкільника. Під час проведення різноманітних творчих конкурсів, спортивних естафет гуртківці усвідомили, як важливо розвивати всі складові здоров’я: духовну, інтелектуальну, емоційну, фізичну, психологічну. Свої творчі здібності вихованці розкрили під час створення колективного портрету «Абсолютно здорової людини» та малюнків на асфальті.

08:08 20.05.2019

До Дня Європи

До Дня Європи

         З  метою інформування  жителів Недригайлівської  громади з питань європейської інтеграції,  виховання патріотизму, шанобливого ставлення до історії,  культури, обрядів та традицій інших країн, популяризації європейської та української культурної спадщини, сприяння налагодження та  укріплення зв’язків між європейськими народами,  до Дня Європи в комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека»  бібліотекарі організували  книжково-ілюстративну виставку-діалог   «Європа – наш спільний дім».

14:03 17.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь