A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Майбутні зірки футболу

Майбутні зірки футболу

27-29 травня на базі футбольного центру «Барса» у м. Суми пройшов турнір з футболу “Майбутні зірки футболу” серед юнаків 2011 року народження. У цьому турнірі були і сльози, і радість, і поразки, і перемоги, і голи, і сейви, і розпач, і надія, але, незважаючи на все це, турнір приніс незабутні враження та емоції!

14:50 30.05.2019

Відбулася сорок дев’ята сесія селищної ради

Відбулася сорок дев’ята сесія селищної ради

29 травня відбулася сорок дев’ята сесія Недригайлівської селищної ради. З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні  дев’ятнадцять. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В.

13:41 30.05.2019

Святковий вечір дитячої музичної школи

Святковий вечір дитячої музичної школи

29 травня у комунальному закладі «Центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради» відбувся святковий вечір дитячої музичної школи. На заході учні та викладачі школи продемонстрували свої вміння грати на музичних інструментах, танцювати, співати. Учні художнього відділення у фойє Центру культури і дозвілля представили свої художні роботи, виконані у різних техніках. Під час урочистої частини випускникам закладу були вручені грамоти та відзнаки.

16:50 29.05.2019

Міні-футбол. Товариський матч

Міні-футбол. Товариський матч

28 травня в Недригайлові відбувся товариський матч з міні-футболу який був організований комітетом ветеранів футболу Недригайлівщини. У футбольному двобої зійшлися команди ФК Ветеран(Недригайлів) та збірна гравців Роменської місцевої прокуратури.  Гра завершилася бойовою нічиєю 4:4

15:39 29.05.2019

Поліцейський офіцер громади

Поліцейський офіцер громади

28 травня Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Акімов, голови Коровинської та Вільшанської ОТГ Сергій Шило та Михайло Мельніков  взяли участь в урочистій церемонії презентації проекту «Поліцейський офіцер громади», яка відбулася на Софійській площі у Києві.

11:23 29.05.2019

Відбулася  апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

     27 травня  Недригайлівським  селищним головою  Остапчуком І.В. була  проведена апаратна нарада із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, очільниками старостинських округів. 

12:49 28.05.2019

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ!

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ!

29 травня 2019 року о 10 годині в залі засідань адміністративного приміщення селищної ради  відбудеться сорок девята сесія селищної ради сьомого скликання.

14:52 27.05.2019

Допомога постраждалим від торгівлі людьми у Сумській області

Допомога постраждалим від торгівлі людьми у Сумській області

             Якщо Ви потрапили в ситуацію, коли:  Вас силою примушували працювати; Відбирали паспорт та інші особисті документи; Погрожували чи залякували;   Не відпускали додому чи обмежували у пересуванні; Не виплатили обіцяних грошей; Вас примушували «відроблювати» неіснуючий борг; Вас втягнули у злочинну діяльність або примушували жебракувати проти Вашої волі; Вас примушували надавати сексуальні послуги проти Вашої волі та застосовували до Вас силу та ін.  Ви маєте право на підтримку та допомогу!   Підтримка постраждалих від торгівлі людьми у Сумській області: Правова, психологічна, соціальна та матеріальна; Медичне обстеження та лікування; Відновлення документів та сприяння у працевлаштуванні.  Контакти, де Ви можете отримати допомогу:  Сумська обласна організація Ліги соціальних працівників України «Професійна Ліга соціальних працівників Сумщини»

14:05 24.05.2019

Передзвін останнього дзвінка

Передзвін останнього дзвінка

      24 травня  у закладах освіти Недригайлівської селищної ради передзвін останнього дзвінка сповістив малечі про те, що час навчальних дисциплін залишився позаду, настає чудова пора  літніх  канікул. Для 31 учня 11-х  класів закладів загальної середньої освіти  Недригайлівської селищної ради цей дзвоник прозвучав востаннє. Хвилюючі слова директорів закладів освіти, сердечні вітання педагогів, які першими навчали дітей, створили теплу та щемку атмосферу свята.

13:39 24.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь