Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ФУТБОЛЬНЕ ЖИТТЯ ГРОМАДИ

ФУТБОЛЬНЕ ЖИТТЯ ГРОМАДИ

Відбувся ІІ етап обласного культурно-спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини 2019 року» серед збірних команд територіальних громад. У суботу, 18 травня, на майданчиках зі штучним покриттям для гри в міні-футбол у смт Краснопілля змагалися футболісти ОТГ Сумщини. Команди-учасниці жеребкуванням були розподілені на групи по три, кожна команда мала зіграти проти своїх суперників чотири гри (по дві у своїй групі й ще по дві – у фіналі).

15:25 20.05.2019

Виконком 20 травня

Виконком 20 травня

 20 травня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де були розглянуті  питання «Про  стан роботи із зверненнями громадян у комунальному неприбуткову підприємстві «Недригайлівський районний центр  первинної медико-санітарної допомоги», «Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей в загальноосвітніх школах та  дошкільних навчальних закладах на території Недригайлівської селищної ради влітку 2019 року», «Про забезпечення соціальної підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та учасників здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях а також   членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих на території Недригайлівської селищної ради», «Про додержання на території Недригайлівської селищної ради законодавства з оплати праці, дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці» та ін.

14:51 20.05.2019

Відбулася  апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

20 травня  Недригайлівським  селищним головою Ігорем  Остапчуком  була  проведена апаратна нарада із   начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, очільниками старостинських округів. В ході наради були обговорені питання благоустрою населених пунктів, зокрема ,  косіння трави та бур’янів, організацію проведення зовнішнього незалежного оцінювання для випускників навчальних закладів громади,  оздоровчої кампанії школярів ,  свята останнього дзвоника та ряд інших питань.

13:55 20.05.2019

День здоров’я позашкільника

День здоров’я позашкільника

Гарний настрій — запорука довгого і щасливого життя! Саме цей девіз обрали вихованці та керівники гуртків Недригайлівського БДЮТ, які 18 травня провели спортивно - розважальне свято - День здоров’я позашкільника. Під час проведення різноманітних творчих конкурсів, спортивних естафет гуртківці усвідомили, як важливо розвивати всі складові здоров’я: духовну, інтелектуальну, емоційну, фізичну, психологічну. Свої творчі здібності вихованці розкрили під час створення колективного портрету «Абсолютно здорової людини» та малюнків на асфальті.

08:08 20.05.2019

До Дня Європи

До Дня Європи

         З  метою інформування  жителів Недригайлівської  громади з питань європейської інтеграції,  виховання патріотизму, шанобливого ставлення до історії,  культури, обрядів та традицій інших країн, популяризації європейської та української культурної спадщини, сприяння налагодження та  укріплення зв’язків між європейськими народами,  до Дня Європи в комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека»  бібліотекарі організували  книжково-ілюстративну виставку-діалог   «Європа – наш спільний дім».

14:03 17.05.2019

Одягнули вишиванки у Кулішівці

Одягнули вишиванки у Кулішівці

Щорічно в третій четвер травня в Україні відзначають День вишиванки. Головна мета свята - популяризувати українську культуру і традиції. У цей день багато жителів країни з задоволенням одягають вишиванки на роботу або навчання, виходять гуляти по вулиці в національних вбраннях, беруть участь в конкурсах і масових заходах.

13:55 17.05.2019

Маршрути успіхів

Маршрути успіхів

16 травня Недригайлівську громаду відвідала делегація керівників та представників органів місцевого самоврядування Харківської області, які вивчали досвід Недригайлівської ОТГ. Захід організований в рамках програми «Маршрути успіхів» Харківським регіональним відділенням  Асоціації міст України  в рамках проекту «ПУЛЬС» на тему: «Організація роботи старостинських округів та реалізація інфраструктурних проектів».

22:28 16.05.2019

Вишиванка – символ української душі. Заходи до свята у бібліотеках громади

Вишиванка – символ української душі. Заходи до свята у бібліотеках громади

      Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією, вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, із роду в рід як родинна реліквія. 

22:18 16.05.2019

Україна вишивана

Україна вишивана

       16 травня  селище Недригайлів замайоріло яскравим дивом - барвистими вишиванками. Комунальний заклад «Недригалівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області»    запросив  всіх на свято «Вишиванка – символ Батьківщини», присвячене Всесвітньому дню вишиванки.  Працівники організацій, установ, підприємств та жителі Недригайлівської селищної ради, одягненні у вишиванки,   з святковим настроєм завітали на свято та прийняли участь в акції «Одягнімо вишиванку».

22:07 16.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь