Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Виконком 7 травня

Виконком 7 травня

7 травня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головним стало питання «Про стан водопостачання та забезпечення доброякісною водою на території Недригайлівської селищної ради». Виступаючи перед присутніми, директор комунального підприємства «Недригайлівводосервіс» Володимир Токаренко озвучив основні напрямки роботи підприємства  з водопостачання та забезпечення доброякісною водою на території Недригайлівської селищної ради та наголосив на проблемних питаннях, серед яких найголовніші – це зношеність систем водопостачання селища, у зв’язку з чим постійно виникає потреба їх ремонту.

11:43 08.05.2019

Привітали ветеранів напередодні свята

Привітали ветеранів напередодні свята

7 травня Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук разом з головою Недригайлівської райдержадміністрації Сергієм Панченком, головою ветеранської організації Василем Кріпаком, депутатом Недригайлівської селищної ради Віктором Бордуном відвідали ветеранів селища, а саме: інваліда Великої Вітчизняної війни Шаповала Василя Івановича та  учасника бойових дій   Доценка Петра Андрійовича.

10:51 08.05.2019

Впевнена перемога у Кременчуці

Впевнена перемога у Кременчуці

03-05 травня  в спортивному комплексі «Політехнік» м.Кременчук проводився дитячий фестиваль з дзюдо «KREMEN CUP» серед юнаків та дівчат 2006-2014 років народження. Вихованці Недригайлівської ДЮСШ відмінно виступили на цих змаганнях. З восьми учасників від Недригайлівщини чотири здобули призові місця: перше місце в напруженій боротьбі виборов Манько Владислав, друге місце посіла Мілана Гриценко, треті місця здобули Давід Бойко та Максим Соболь (тренери Людмила Колот, Сергій Шевцов). Переможці та призери нагороджені грамотами та цінними подарунками. 

08:30 08.05.2019

Грають молодь і ветерани

Грають молодь і ветерани

Минулих вихідних в Недригайлові відбувся черговий турнір з міні-футболу. Змагалися команди з Недригайлова та Вільшани.

09:06 07.05.2019

Привітали з 90-річним ювілеєм

Привітали з 90-річним ювілеєм

4 травня відзначив свій ювілейний день народження житель села Бродок Кулішівського старостинського округу Коваленко Іван Іванович. Його відвідали та привітали з ювілеєм Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, староста Кулішівськогго старостинського округу Юрій Короткий, заступник Недригайлівського селищного голови Валентин Акімов, голова Кулішівського сільського осередку ветеранів Олександра Легка. Разом з побажаннями здоров’я, благополуччя, миру та інших гараздів Івану Івановичу вручили грамоту за багаторічну плідну працю та подарунки.

09:05 07.05.2019

Оргкомітет до  Дня перемоги

Оргкомітет до Дня перемоги

6 травня у Недригайлівській селищній раді відбулося засідання оргкомітету з питань проведення заходів до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Під головуванням Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука, заступників селищного голови Анатолія Сиротенка та Валентина Акімова  було обговорено робочий план підготовки до свята та визначені основні напрямки роботи і відповідальних осіб.

15:35 06.05.2019

Футбольне свято в Іваниці

Футбольне свято в Іваниці

В неділю, 5 травня, розпочалось проведення відкритого Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року. Перші три матчі цих змагань відбулися на футбольному полі села Іваниця. Команда ФК «Іваниця» у впертій і напруженій боротьбі перемогла команду ФК «Вільшана» з рахунком 3:2, команда ФК «Олімпік» з Недригайлова перемогла збірну команду ФК «Кулішівка-Хоружівка» з рахунком 2:1, а команда ФК «Недригайлів» здобула перемогу над командою ФК «Молодь Вільшана» з рахунком 9:1. Спортсмени продемонстрували багато цікавих і гострих ігрових моментів, а численні вболівальники змогли вдосталь насолодитися видовищною грою. Таким чином, 5 травня стало справжнім футбольним святом в Іваниці.

09:30 06.05.2019

Відбулася передача обласної естафети «Позашкілля Сумщини

Відбулася передача обласної естафети «Позашкілля Сумщини

Урочистості з нагоди передачі обласної естафети «Позашкілля Сумщини - 49+» позашкільниками Недригайлівського району, Недригайлівської селищної ради, Вільшанської сільської ради, Коровинської сільської ради сусідній Буринщині відбулися 3 травня 2019 року на Недригайлівщині. Вихованці та педагоги вкотре довели громадськості про своє право на позашкільну освіту, вільний вибір напряму навчально-творчої діяльності, цікаве змістовне спілкування.  В рамках проведення святкового дійства відбулися майстер класи за напрямками позашкільної освіти, виставка робіт декоративно-вжиткового, технічного напрямків, концертна програма.  Свято творчості, краси та яскравих вражень вдалося на славу!

09:01 06.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь