A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

«ЧАРІВНА МІДЬ ОРКЕСТРІВ»

«ЧАРІВНА МІДЬ ОРКЕСТРІВ»

Вже традиційним стало проведення обласного фестивалю духової музики «Чарівна мідь оркестрів» в Краснопіллі.

09:10 11.06.2019

ФУТБОЛ. Недригайлівці грають без поразок

ФУТБОЛ. Недригайлівці грають без поразок

9 червня відбулися матчі другого туру відкритого Чемпіонату Недригайлівського району з футболу 2019 року. Футбольна команда «Космос» з Тернів виграла у Коровинцях у місцевої команди з рахунком 4:5, футбольна команда «Іваниця» на своєму полі здобула переконливу перемогу у збірної команди «Кулішівка-Хоружівка» з рахунком 4:1, а футболісти команди «Недригайлів» на своєму полі у впертій боротьбі зуміли обіграти футбольну команду «Вільшана», рахунок – 3:0.

10:41 10.06.2019

Заступником селищного голови проведено апаратну нараду

Заступником селищного голови проведено апаратну нараду

    3 червня 2019 року заступником Недригайлівського селищного голови Сиротенком А.Г. була проведена апаратна нарада з виконуючими обов’язки старост старостинських округів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів та відокремлених структурних підрозділів.

16:08 03.06.2019

Футбольний матч до Дня захисту дітей

Футбольний матч до Дня захисту дітей

    31 травня в Недригайлові відбувся товариський матч з міні-футболу між командами ФК Ветеран (Недригайлів) та збірною місцевої ДЮСШ. Матч був організований та проведений за ініціативи Недригайлівської селищної ради та комітету ветеранів футболу Недригайлівщини і був присвячений Дню захисту дітей. Юні гравці Недригайлівської ДЮСШ отримали памятні призи, які вручили дітям керівник Роменської місцевої прокуратури Володимир Кузченко, начальник служби в справах дітей Світлана Сопік та спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради Вадим Покотило. Матч завершився мінімальною перемогою ветеранів 9:8.

08:52 03.06.2019

СПРАВЖНЄ СВЯТО ДЛЯ ХОРУЖІВСЬКИХ ДІТЛАХІВ

СПРАВЖНЄ СВЯТО ДЛЯ ХОРУЖІВСЬКИХ ДІТЛАХІВ

      Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний День захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже в самих дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. З цієї нагоди 31 травня у Хоружівському сільському будинку культури відбулося свято  «Немає кращої пори, ніж літо сонячне й веселе». Дітей вітали казкові персонажі, під музичний супровід грали з ними в ігри та конкурси, малювали малюнки на асфальті.

08:50 03.06.2019

ФУТБОЛ. МАТЧ ПАМ'ЯТІ

ФУТБОЛ. МАТЧ ПАМ'ЯТІ

У селі Коровинці відбувся матч пам’яті гравців місцевого футбольного клубу Олександра Давиденка та Юрія Яременка. На місцевому футбольному полі зустрілися ветеранські команди Коровинець і Недригайлова.

16:44 01.06.2019

Свято дитинства у Хоружівці

Свято дитинства у Хоружівці

     31 травня у Хоружівському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей відбулося свято до Міжнародного дня захисту дітей. Директор Центру Валентина Миколаєнко у своєму виступі  побажала дітям успішно навчатися та активно відпочивати влітку, а також виконала почесну місію, вручивши грамоту голови Сумської обласної державної адміністрації вихователю дитячого центру Світлані Кургуз. Депутат сумської обласної ради Віра Лаврик  подарувала дітям солодощі та дитячу святкову анімацію. Присутня на святі в.о. старости Хоружівського старостинського округу Ольга Гордієнко привітала присутніх на святі від імені Недригайлівської селищної ради та Хоружівського старостинського округу.

15:23 31.05.2019

Селищні змагання з пляжного волейболу

Селищні змагання з пляжного волейболу

     30 травня    на Недригайлівському КСК «Колос» відбулися селищні змагання з пляжного волейболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Недригайлівської селищної ради. У змаганнях взяли участь три команди Недригайлівської  СЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад) та одна Хоружівського НВК. У напруженій боротьбі перше місце виборола команда Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ступенів в складі Даші Плахотної та Руслани Гузь, другими стали Віка Терновська та Лілія Шелудченко, треті – Ельміра Кізенко, Світлана Губська. Команда Хоружівського НВК гідно представила навчальний заклад. По завершенню змагань команди та спортсмени були нагороджені грамотами, медалями від відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради.

10:55 31.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь