A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

За всіх врятованих низький уклін доземний

За всіх врятованих низький уклін доземний

      День медичного працівника! Свято найскладнішої та найблагороднішої професії. Лікувати та  рятувати – що може бути важливіше. Хто не знає про цю  самовіддану працю. Коли людина прирікає себе на такий нелегкий труд – повертати  здоров’я, рятувати іншим життя – це справжній героїзм.

08:30 18.06.2019

Єдиний санітарний день у селі Бродок

Єдиний санітарний день у селі Бродок

      У четвер (який Правилами благоустрою визначений як єдиний санітарний день), 13 червня, у селі Бродок Кулішівського старостинського округу активно проходило прибирання території. До благоустрою та наведення належного санітарного стану активно долучилися працівники Кулішівського старостату на чолі з старостою Кулішівського старостинського округу Юрієм Коротким. В ході єдиного санітарного дня, до проведення якого долучилися і місцеві жителі,  упорядкована центральна частина села Бродок.

13:55 13.06.2019

Депутат Недригайлівської селищної ради здобув срібну медаль VІІІ Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів

Депутат Недригайлівської селищної ради здобув срібну медаль VІІІ Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів

Сумська депутатська збірна стала другою у командному заліку на ІІІ етапі Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів, яка відбулася з 2 по 8 червня у місті Чорноморськ на Одещині.  Загалом у змаганнях взяли участь 334 спортсмени з 16 областей України. У напруженій та запеклій боротьбі депутати змагалися у п’яти видах спорту: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шахах та шашках.

09:00 13.06.2019

Проводиться підготовка до  свята Купала

Проводиться підготовка до свята Купала

11 червня у Недригайлівській селищній раді відбулося чергове засідання оргкомітету під головуванням заступників  селищного голови Валентина Акімова, Анатолія Сиротенка, на якому був розглянутий хід підготовки до свята Івана Купала. Йшлося про подальше проведення заходів з  благоустрою,  виконання ремонтних робіт,  облаштування дитячого пляжу та берегів річки Сули, дитячого майданчика, території стадіону, культурно-розважальну програму та ін.

11:47 12.06.2019

МИ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ!

МИ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ!

             Здоров’я людини – питання досить актуальне для всіх часів і народів. Здоровий спосіб життя є важливим фактором, що сприяє підтримці фізичного і психічного добробуту, збільшенню тривалості активного життя людини. Головне, щоб сама людина прагнула залишатися здоровою, активною і незалежною. Здоров’я можна поліпшити шляхом зміни способу повсякденного життя  і зробити це, як говорить прислів’я, «ніколи не пізно».

09:09 12.06.2019

Відбулася апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

11 червня 2019 року заступником Недригайлівського селищного голови В.Акімовим  була проведена апаратна нарада з старостою, виконуючими обов’язки старост старостинських округів, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів та відокремлених структурних підрозділів селищної ради, на якій було обговорено поточні питання роботи ради, а саме: обкошування та підсипки доріг в населених пунктах громади, наповнення селищного бюджету та сплату податків сільгоспвиробниками, які працюють на території ради, розширення центральної частини селища та інші .

13:28 11.06.2019

НЕДРИГАЙЛІВ. ІСТОРІЯ МОГО СЕЛИЩА

НЕДРИГАЙЛІВ. ІСТОРІЯ МОГО СЕЛИЩА

 Кожній людині притаманна любов до рідного краю, «малої батьківщини», як ми часто величаємо непримітну краплинку на карті, де з'явилися на світ. Величний і неповторний Недригайлів! Земля ця прадавня, таїть у собі ще чимало нерозкритих таємниць, чимало історичних подій очікують на більш прискіпливий, глибокий аналіз науковців. Це – край чарівної, незрівнянної природи, батьківщина працьовитих і талановитих людей. Тут – першокорені, тут – наша історична й духовна глибина.

10:31 11.06.2019

Пронеси добро і милосердя через усе своє життя

Пронеси добро і милосердя через усе своє життя

У  відділі бібліотеки для дітей комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» з учнями 3-х та 4-х  класів Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ступ. (опорний заклад) проведено годину спілкування «Пронеси добро і милосердя через усе своє життя».

10:26 11.06.2019

День музики

День музики

У комунальному закладі «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області» відбувся концертний захід для учнів початкових класів загальноосвітньої школи,  присвячений музиці. У концертній програмі були задіяні викладачі та учні школи:  Лупійко Мирослава, Острівна Маргарита, Федина Владислав, Дівіріч Артем, Задерей Вікторія, Роменська Анастасія, Кривопатря Ілля, Оганнісян Тіна, Волченко Альбіна, Прокопченко Олег, Коротка Каріна. Діти із задоволенням виконували різножанрові  твори на улюблених музичних інструментах, а вдячні глядачі дарували бурхливі оплески. 

10:21 11.06.2019

Чемпіонат України з самбо

Чемпіонат України з самбо

З 30 травня по 4 червня  в курортному селищі Кароліно-Бугаз Одеської області відбувся чемпіонат України з самбо серед юнаків та дівчат середнього віку. Змагання зібрали близько 600 спортсменів з 19 областей України, де змагалися в особистому та командному заліках та в видовищному виді «стінка на стінку», де команда Сумської області серед юнаків посіла перше місце а серед дівчат третє. В загальнокомандному заліку наша область виборола друге місце, поступившись команді міста Києва. Збірну Сумської області представляло 32 спортсмени, з яких три вихованці Недригайлівської ДЮСШ. Савосько Альона та Дєніс Маслюк зробили вагомий внесок в перемогу Сумської області ставши бронзовими призерами чемпіонату України з самбо. Вітаємо наших спортсменів з перемогою!

09:37 11.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь