Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ФУТЗАЛ. ПЕРШИЙ МАТЧ НОВОГО РОКУ

ФУТЗАЛ. ПЕРШИЙ МАТЧ НОВОГО РОКУ

5 січня 2020 року комітет ветеранів футболу Недригайлівщини організував проведення товариського футзального матчу.

10:18 08.01.2020

Новорічно-різдвяне свято

Новорічно-різдвяне свято

   Коли на землю тихо падає сніг, а у повітрі відчувається запах хвої, розпочинаються новорічно-різдвяні свята. Їх всі чекають з нетерпінням. Дітям хочеться казкових пригод, веселого спілкування, та, звичайно ж, смаколиків.

17:12 03.01.2020

ХАЙ  ЗДІЙСНЮЄ  БАЖАННЯ  РІК  НОВИЙ!

ХАЙ ЗДІЙСНЮЄ БАЖАННЯ РІК НОВИЙ!

    Кожна людина з нетерпінням чекає Нового року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості з нас асоціюється новорічне свято. Прикрашання новорічної красуні ялинки та власної оселі – це якась магія, що запалює іскри щастя у очах дітей та дорослих. І, мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов чарівно, неповторно та незабутньо.

14:34 03.01.2020

Новорічні заходи в Іваницькому старостаті

Новорічні заходи в Іваницькому старостаті

        От і добіг до кінця 2019 рік. Рік був прожитий недарма, адже з нами залишається той досвід, ті досягнення і перемоги, які він приніс. Цей рік був насичений подіями, збагатив нас новим професійним і життєвим досвідом, радістю зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень.

13:12 02.01.2020

НОВОРІЧНИЙ ДИВОСВІТ

НОВОРІЧНИЙ ДИВОСВІТ

        У народі говорять: "Зима прийшла і свята привела". І дійсно: взимку майже щодня – свято. У цю чарівну пору, коли сніг вкриває своєю ковдрою вулиці, коли чудернацькі коштовні візерунки прикрашають вікна осель, у нашій країні починається цикл зимових свят, які пов’язані з великою кількістю традицій та народних звичаїв.

09:49 28.12.2019

У передчутті нового року

У передчутті нового року

    Новий рік -   свято яке з  давніх часів вважається самим довгоочікуваним та найулюбленішим. Його з нетерпінням і надією чекають всі - наївні і завжди юні дорослі, не по-дитячому серйозні малюки, і, звичайно ж, всі жителі  селища Недригайлів, адже є можливість усім разом загадати заповітне бажання і вірити, що воно неодмінно здійсниться в наступному році!

08:44 28.12.2019

Новорічний концерт у Хоружівці

Новорічний концерт у Хоружівці

   25  грудня  в  Хоружівському сільському будинку культури    відбувся  новорічний святковий концерт   «Новорічний серпантин», який розпочався традиційно з привітання  в.о. старости  Хоружівського старостинського округу Ольги  Гордієнко, яка побажала, перш за все, міцного здоров’я, мирного неба, натхнення, вагомих здобутків, втілення найпотаємніших задумів і мрій! Новорічний концерт  підготували учсники художньої самодіяльності  Іваницького сільського будинку культури.       Лунали пісні   у виконанні народного аматорського  вокального  жіночого ансамблю  «Оксамит»,  солістів Віктора Ломакина, Ніни Кірної, Олена Шпильки. Веселого настрою додавали учасники драматичного гуртка. Ведуча Олена Лиман  упродовж  концертної програми вітала присутніх з наступаючим Новим роком,  бажала  міцного здоров’я, сімейного благополуччя, тепла, любові, миру і Божої благодаті в кожен дім! Свято промайнуло непомітно, всі присутні отримали масу задоволення від побаченого та почутого.

08:42 28.12.2019

ВІДБУВСЯ ПЕРЕДНОВОРІЧНИЙ ТУРНІР З ФУТЗАЛУ

ВІДБУВСЯ ПЕРЕДНОВОРІЧНИЙ ТУРНІР З ФУТЗАЛУ

У середу, 25 грудня, у спортзалі Недригайлівського ВПУ відбувся передноворічний ветеранський турнір з футзалу у віковій категорії «40+». Змагання, що в зимову пору вже стали традиційними для селища Недригайлів, зібрали ветеранські команди з Вільшани, Деркачівки та Недригайлова. За підсумками проведенних матчів був визначений переможець змагань, яким став недригайлівський ФК "Ветеран".Другими стали вільшанці,а третіми - деркачівці.

14:14 26.12.2019

Святковий концерт у Кулішівці

Святковий концерт у Кулішівці

     24 грудня в Кулішівському сільському клубі відбувся святковий новорічний концерт за участю учасників художньої самодіяльності Маршалівського сільського будинку культури. Зі словами привітань до присутніх  звернулися староста Кулішівського старостинського округу Юрій Короткий та в.о.старости Маршалівського старостинського округу Валентина Дяченко,  які привітали жителів з наступаючим новорічними та різдвяними святами та побажали усім здоров’я, мирного неба над головою. Учасники художньої самодіяльності подарували глядачам  гарний настрій, відчуття наближення новорчно-різдвяних свят.

11:52 26.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь