Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЩЕДРУВАЛИ-ВІНШУВАЛИ-ЗІ СВЯТОМ ВІТАЛИ!

ЩЕДРУВАЛИ-ВІНШУВАЛИ-ЗІ СВЯТОМ ВІТАЛИ!

«Щедрий вечiр, добрий вечiр, добрим людям на здоров’я!», – так починалися щедрівки, які жителі села Віхове Недригайлівської селищної ради чули напередодні від місцевої молоді, яку згуртувала завідуюча Віхівським СК Алла Волохова. Щедрувальники підготували справжнє святкове дійство – співали щедрівки, вітали зі святами, а також бажали благодаті, добробуту, здоров’я та миру в родинах. Також в цей день завітали до ТОВ "Племптахорадгосп Посульський", який очолює  депутат Недригайлівської селищної ради Володимир Сергієнко. У вдячність за щирі віншування молодь отримала від усіх смачні гостинці.

08:48 14.01.2020

Не міліють джерельця народних звичаїв

Не міліють джерельця народних звичаїв

Новорічно – різдвяні заходи добігають до свого завершення, але святкування, що сповнені обрядовості, світлих миттєвостей  формують стійкий зв’язок  з рідним народом. Саме тому, вже традиційно, разом з  кластером «Посулля», напередодні свята Маланки, 10 січня в готельному комплексі «Старий млин» селища Недригайлів  пройшло святкове дійство «Недригайлівські вечорниці». Приватні підприємці Віктор та Ольга Прокопченки гостинно запросили гостей не тільки Недригайлівського краю, але й інших регіонів України. Невід’ємним атрибутом участі в заходах було  українське вбрання та розкішні квітчасті хустки.

13:40 13.01.2020

Відбулася апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

   13 січня 2020 року в Недригайлівській селищній раді було проведено чергову  апаратну нараду із начальниками відділів, керівниками відокремлених структурних підрозділів селищної ради.

13:23 13.01.2020

Турнір «Різдвяний»

Турнір «Різдвяний»

   З 9 по 12 січня 2020 року на базі Сумського державного університету пройшов турнір «Різдвяний»  з міні-футболу серед юнаків 2010-2011 року народження. Турнір пройшов під егідою Федерації Футболу Сумщини. У змаганнях взяло участь 7 команд, а саме: КДЮСШ «Суми» -2, КДЮСШ «Суми» -1, КЗ ДЮСШ СРР, «Явір» Краснопілля, «Альянс» (Липова Долина),  ДЮСШ «Недригайлів» -2, ДЮСШ «Недригайлів» -1. Змагання проходили по коловій системі, тож усі команди зіграли між собою.

13:08 13.01.2020

УВАГА! З 3 січня 2020 року розпочалося зарахування платежів на нові бюджетні рахунки

УВАГА! З 3 січня 2020 року розпочалося зарахування платежів на нові бюджетні рахунки

  Головне управління ДПС у Сумській області нагадує, з 1 січня 2020 року були введені в дію рахунки для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів, зарахування платежів на які розпочалося з 03.01.2020 року.

10:26 13.01.2020

ФУТЗАЛ. ГРАЮТЬ ЗЕМЛЯКИ-НЕДРИГАЙЛІВЦІ

ФУТЗАЛ. ГРАЮТЬ ЗЕМЛЯКИ-НЕДРИГАЙЛІВЦІ

В спортзалі ФЦ «Барса» у традиційному товариському матчі з футзалу зустрілись команди: збірна гравців-недригайлівців, що мешкають в Сумах і ФК Ветеран(Недригайлів). Перший тайм закінчився перемогою гостей 5:3. Другий тайм пройшов у безкомпромісній боротьбі. Але в підсумку гри була зафіксована результативна та бойова нічия 10:10. Найрезультативнішими гравцями в своїх командах стали Вадим Гордієнко та Сергій Губарєв на рахунку яких по три забитих м’ячі. Організатори матчу щиро вдячні дирекції ФЦ «Барса» за люб’язно наданий майданчик для зустрічі футбольних команд.

08:45 13.01.2020

З 1 БЕРЕЗНЯ 2020 РОКУ ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ ЗМОЖУТЬ ВИЇЖДЖАТИ НА ТЕРИТОРІЮ РФ ТІЛЬКИ ЗА ЗАКОРДОННИМИ ПАСПОРТАМИ

З 1 БЕРЕЗНЯ 2020 РОКУ ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ ЗМОЖУТЬ ВИЇЖДЖАТИ НА ТЕРИТОРІЮ РФ ТІЛЬКИ ЗА ЗАКОРДОННИМИ ПАСПОРТАМИ

   З метою мінімізації ризиків виникнення ускладнень під час перетинання українсько-російського державного кордону, МЗС рекомендує громадянам України, які проживають у прикордонних районах Сумської, Луганської, Донецької, Харківської та Чернігівської областей завчасно подбати про оформлення/обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон

11:45 11.01.2020

«Різдвяний» турнір з дзюдо

«Різдвяний» турнір з дзюдо

    9 січня 2020 року в спортивному залі Недригайлівської ДЮСШ пройшов традиційний «Різдвяний» турнір з дзюдо серед вихованців відділення. На свято боротьби завітав депутат Недригайлівської селищної ради Грибовод В.М., який від голови Недригайлівської селищної ради Остапчука І.В., депутатського корпусу та від себе особисто привітав юних спортсменів та вручив цінні подарунки (спортивний інвентар).

10:07 10.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь