A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зоряний шанс

Зоряний шанс

16 листопада   учасники ансамблю «Первоцвіт» комунального закладу «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області» взяли участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Зоряний Шанс», де вибороли почесне  І місце з « Ірландським танцем» (керівник Таранченко А.В.). Кожен учасник колективу отримав іменні дипломи, медалі та кубок переможця, а також сертифікати на участь у фестивалі в м. Бердянськ та Болгарії (м Китен).

09:43 19.11.2019

Свято маленького села Зелене

Свято маленького села Зелене

Доброю традицією стало святкування днів сіл  в маленьких селах Недригайлівської громади. Вперше 16 листопада відзначили свій день жителі села Зелене.  Приводом згадати свою історію, вшанувати поважних мешканців, похвалитися здобутками  стало  відзначення Дня села. Це невеличке село має свою історію, свої традиції та надбання, видатних та працьовитих людей.

08:32 19.11.2019

Обласний турнір з боротьби самбо

Обласний турнір з боротьби самбо

    У суботу 16 листопада в місті Суми пройшов обласний турнір з боротьби самбо присвячений 81 річниці створення даного виду спорту. В напруженій боротьбі спортсмени Недригайлівської ДЮСШ вибороли такі місця: чемпіоном став Мовчан Матвій, другі місця посіли Ілона Євтушенко, Давид Бойко, Глєб Удовиченко, Роман Шевченко, Максим Кобихно. Третіми стали Софія Близнюк, Богдан Чирва, Владислав Манько, Максим Кобихно, Едуард Кобихно, Нікіта Мина, Артем Ющенко, Артем Токаренко. Спортсменів було нагороджено медалями, грамотами, подарунками.

13:44 18.11.2019

Вшановуємо натруджені руки

Вшановуємо натруджені руки

   Щороку, традиційно, в третю неділю листопада, ми славимо тих, хто любить землю, вирощує хліб, садить сади, прикрашає землю квітами. Тих, від праці яких залежить здоров’я нації, добробут нинішнього й майбутніх поколінь  - День працівників сільського господарства.

11:05 18.11.2019

Профілактичний рейд «Урок»

Профілактичний рейд «Урок»

     15 листопада представниками служб у справах дітей Недригайлівської селищної ради та Недригайлівської районної державної адміністрації, відділу праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради, Недригайлівської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ст. (опорний заклад) та Недригайлівського відділення поліції з метою профілактики негативних явищ в дитячому середовищі, запобігання бездоглядності, безпритульності неповнолітніх, виявлення дітей, які бродяжать, жебракують, вживають тютюнові вироби та алкогольні напої, психотропні речовини, проведено рейд «Урок».

09:01 18.11.2019

Міні-футбол. Грали футболісти з Ромнів та Недригайлівщини

Міні-футбол. Грали футболісти з Ромнів та Недригайлівщини

15 листопада 2019 року на спортмайданчику зі штучним покриттям у с.Вільшана відбувся досить цікавмй товариський матч з міні-футболу. Після майже дворічної перерви зустрілися команди Роменської міської ради та збірна гравців Недригайлівської та Вільшанської ОТГ. Матч закінчився з рахунком 5:4 на користь збірників Недригайлова та Вільшани. Голи у переможців на рахунку Ю.Сердюка-3, І.Постоєнка-1, Ю.Дяченка-1. Кращим гравцям матчу - Олександру Шевченку та Валерію Громиці були вручені подарунки від Недригайлівської селищної ради.

08:55 18.11.2019

«УКЛІН  ДОЗЕМНИЙ  ВАМ  І  ЩЕДРОГО  ВРОЖАЮ!»

«УКЛІН ДОЗЕМНИЙ ВАМ І ЩЕДРОГО ВРОЖАЮ!»

  Традиційно, у третю неділю листопада, українці відзначають День працівників сільського господарства, людей, доля яких пов'язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, невтомних трудівників, яких по праву називають годувальниками. Це професійне свято усіх селян, творців народного добробуту, опори країни. Це свято увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік.

08:45 18.11.2019

Вітали працівників сільського господарства

Вітали працівників сільського господарства

   15 листопада у комунальному закладі «Центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області» відбулися урочистості та святковий концерт до Дня працівників сільського господарства, який щорічно відзначається у третю неділю листопада відповідно до  Указу Президента України «Про День працівників сільського господарства» від 7 жовтня 1993 року № 428/93.

14:36 15.11.2019

День передплатника у селищній раді

День передплатника у селищній раді

    15 листопада у Недригайлівській селищній раді пройшов День передплатника. Під час заходу за участю представників публічного акціонерного товариства «Укрпошта» та районної газети «Голос Посулля» працівники селищної ради мали змогу передплатити періодичні видання на місці. За результатами проведеної акції виявилося, що серед періодичних видань перевагу надають газеті «Голос Посулля», якої було передплачено найбільше.

13:45 15.11.2019

У НЕДРИГАЙЛОВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТУРНІР ПАМЯТІ М.М.МАСЛАКА

У НЕДРИГАЙЛОВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТУРНІР ПАМЯТІ М.М.МАСЛАКА

30 листопада 2019 року  в  Недригайлові відбудеться традиційний волейбольний турнір  серед чоловічих, жіночих та ветеранських команд, присвячений пам'яті тренера та громадського діяча Недригайлівщини М.М.Маслака. Урочисте відкриття турніру о 9.30 у спортивному залі ДПТНЗ "Недригайлівське ВПУ".

14:10 14.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь