Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Звітний концерт у музичній школі

Звітний концерт у музичній школі

    Незабаром Новий рік¸ час див і чудес.  А хто, як не музика, здатна робити дива.  Ця велика чарівниця може надихнути, розчулити, здивувати. Своєрідним  новорічним подарунком  для дітей та батьків став звітний концерт учнів та викладачів музичної школи під назвою  «Святковий настрій», який відбувся 24 грудня.

11:19 26.12.2019

Відбувся конкурс новорічної  іграшки

Відбувся конкурс новорічної іграшки

23 грудня  в комунальному закладі «Недригайлівська дитяча музична школа»  відбувся конкурс «Новорічна іграшка» серед учнів художнього відділення. Метою конкурсу стало виявлення та розвиток творчих здібностей всіх учасників навчально – виховного процесу, формування практичних умінь та навичок дітей із створення робіт на новорічну тематику.

09:27 24.12.2019

Апаратна нарада 23 грудня

Апаратна нарада 23 грудня

23 грудня у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом  тимчасово виконуючого обов’язки Недригайлівського селищного голови  Валентина Акімова з  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, старостою, в.о. старост старостинських округів.

16:08 23.12.2019

Хай Новий рік з добром до Вас іде!

Хай Новий рік з добром до Вас іде!

   21 грудня учасники художньої самодіяльності комунального закладу «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області» з новорічними концертами  «В передчутті Нового року» відвідали і  подарували святковий настрій жителям сіл Зелене та Іваниця.

14:22 23.12.2019

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ЧУДОТВОРЦЯ  У БІБЛІОТЕЧНИХ ЗАКЛАХ ГРОМАДИ

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ЧУДОТВОРЦЯ У БІБЛІОТЕЧНИХ ЗАКЛАХ ГРОМАДИ

Грудень – щедрий на свята місяць. З особливою любов’ю та нетерпінням зустрічають діти та дорослі перше новорічне диво - День Святого Миколая Чудотворця. І зараз він швидко приходить до тих, хто його кличе, допомагає і захищає від біди. Чудес його не злічити, як і неможливо їх докладно описати.   Так він ходить і донині, дарує добрим людям подарунки, злим – різочки, як нагадування про помилки.

11:13 20.12.2019

СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ

СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ

19 грудня, в День Святого Миколая, жителю с Кулішівка Хурматулліну Андрію Миколайовичу вручені гостинці, іграшки та одяг, які були зібрані від небайдужих людей під час акції, що проходила в Недригайлівської селищній раді "Миколай про тебе не забуде".

09:51 20.12.2019

До нас завітали новорічні свята

До нас завітали новорічні свята

    Наша Посульська земля надзвичайно благодатний край. Кожне село -  то невичерпна скарбниця духовних надбань: звичаїв, пісень, обрядів.    Саме  такими традиціями  розпочинається  весела та радісна пора новорічних та різдвяних свят Недригайлівської громади. Казкова атмосфера  наповнює серця добром  кожного жителя від малого до великого.

08:53 20.12.2019

День Святого Миколая у Хоружівці

День Святого Миколая у Хоружівці

  18 грудня працівники Хоружівського СБК та сільської бібліотеки напередодні Дня Святого Миколая завітали до учнів молодших класів Хоружівського НВК. Бібліотекарем Хоружівської сільської бібліотеки Людмилою Дериземлею було проведене чародійне свято «У Миколая в торбинці найкращі гостинці», а директор СБК Тетяна Григоренко провела дитячий ранок «Йде з гостинцями й дарами преподобний Миколай». На свято завітали Святий Миколай, його помічниця Мишка, адже наступний 2020 рік буде роком Миші . З дітьми були проведені вікторини – загадки та веселі новорічні конкурси. Діти розповідали новорічні вірші, колядки та щедрівки. Свято пройшло в веселій, дружній атмосфері.  По закінченню свята Святий Миколай подарував дітям солодкі подарунки. Працівники Хоружівського СБК та Хоружівської  сільської бібліотеки дякують спонсору Постіл С. М. за допомогу в проведенні свята.

08:50 20.12.2019

Усі чекають Миколая, він у гості поспішає

Усі чекають Миколая, він у гості поспішає

Найулюбленіше свято малих і дорослих  - День Святого Миколая. З самого ранку  в дитячому садочку лунала магічна, святкова  музика, яка сповіщала про чарівне свято Миколая. У атмосфері радості, добра і любові 19 грудня в Іваницькому ДНЗ дитячий садок «Сонечко» пройшов ранок «Миколай іде  - свята веде».   Дітки весело зустріли Миколая піснями, танцями та віршиками.  Він  зрадів малюнкам, які діти заздалегідь намалювали для нього. А також Миколай дізнався про бажання та мрії малят з листів, які вони написали йому.

16:37 19.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь