Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Одна Батьківщина,  і двох не буває

Одна Батьківщина, і двох не буває

     22 січня  2020 року виповнюється 101 рік з дня проголошення Акта Злуки УНР і ЗУНР.  Цій даті судилося навічно закарбуватися в історії України та стати національним святом  -  Днем Соборності. Нині воно     набуває особливого значення з огляду на новітні події та історичні паралелі. Цього дня за участю громадськості відбулося покладення квітів до меморіалу захисників, полеглим за волю та незалежність України  - Олександра Шовтути, Сергія Грибеника та Євгена Керечанина. Квіти були покладені і до пам’ятника Тарасу Шевченку у селищі Недригайлів.

16:22 22.01.2020

«І ОБНЯЛИСЯ БЕРЕГИ ОДНОГО, ВІЧНОГО НАРОДУ»

«І ОБНЯЛИСЯ БЕРЕГИ ОДНОГО, ВІЧНОГО НАРОДУ»

22 січня 1919 року ввійшло до національного календаря як велике державне свято - День Соборності України. Щороку в цей день український народ із вдячністю згадує тих героїв, які словом і багнетом намагалися відродити незалежну соборну українську державу. Саме 22 січня  було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської  Народної  Республіки.  

13:40 22.01.2020

Виконком 21 січня

Виконком 21 січня

21 січня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головним стало   питання «Про підсумки виконання програми  економічного і соціального розвитку та бюджету Недригайлівської селищної ради за 2019». Під час підведення підсумків було наголошено, що виконання плану економічного та соціального розвитку і бюджету селищної ради протягом 2019 року проводилось відповідно планових завдань, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік, а у  порівнянні з 2018 роком надходження збільшилися на 3160,4 тис.грн., або на 7,9%.

13:35 22.01.2020

Шановні жителі Недригайлівської громади!

Шановні жителі Недригайлівської громади!

   День Соборності України увійшов до національного календаря як свято, яке ми відзначаємо на державному рівні. Адже ідея соборності України була однією з найзаповітніших мрій українців протягом довгих років.

11:19 22.01.2020

Нарада під головуванням Прем'єр - Міністра України Олексія  Гончарука

Нарада під головуванням Прем'єр - Міністра України Олексія Гончарука

21 січня в Сумській облдержадміністрації пройшла відеоселекторна нарада під головуванням Прем'єр - Міністра України Олексія  Гончарука, під час якої  відбувся розгляд важливих питань,  що стосуються функціонування і розвитку як Сумщини, так і окремих  громад. Зокрема, були розглянуті питання використання коштів Дорожнього фонду, фінансування робіт з Державного фонду регіонального розвитку, будівництво спортивних містечок при опорних навчальних закладах, фінансування з державного бюджету освітніх проектів.  

08:52 22.01.2020

Відбулася апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

   21 січня 2020 року виконуючим обовязки Недригайлівського селищного голови В.Акімовим  була проведена апаратна нарада з старостою, виконуючими обов’язки старост старостинських округів, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів та відокремлених структурних підрозділів селищної ради.

14:32 21.01.2020

95-річний ювілей

95-річний ювілей

   19 січня 2020 року відзначила свій поважний 95-річний ювілей жителька Хоружівського старостинського округу села Лаврове, учасник війни, ветеран праці Ігнатенко Тетяна Трохимівна. З цією знаменною датою прийшли привітати ювілярку в.о. старости О.Гордієнко, голова Хоружівської ветеранської організації Н.Левченко.

11:01 21.01.2020

Селищний турнір з настільного тенісу

Селищний турнір з настільного тенісу

    18 січня на базі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» відбувся особистий селищний турнір з настільного тенісу. Показати свою майстерність зібралися 14 тенісистів з Недригайлівщини. Спортсмени змагалися за коловою системою, тобто кожен тенісист почергово зіграв зі всіма своїми суперниками. Зустріч складалася з трьох партій до двох перемог.

14:00 20.01.2020

Вихованці Недригайлівської ДЮСШ знову чемпіони

Вихованці Недригайлівської ДЮСШ знову чемпіони

   18 січня  в  місті Суми пройшов відкритий чемпіонат Сумської області з боротьби самбо. Вдало виступили вихованці Недригайлівської ДЮСШ, а саме: чемпіонами у своїх вагових категоріях стали Ілона Євтушенко, Глєб Удовиченко, Роман Шевченко. Другі місця посіли Валерія Удовиченко, Матвєй Мовчан, Богдан Чирва, Нікіта Мина, Назар Манірка, Давид Коренев. Третіми стали Денис Федина, Вероніка Шевченко, Марк Мовчан, Артур Демченко, Станіслав Черкас, Максим Кобихно, Євген Щербина, Даніїл Стадніченко, Олександр Васильченко, Дмитро Федина. По закінченню змагань спортсмени нагороджені медалями, грамотами, кубками. До змагань вихованців підготували тренери Недригайлівської ДЮСШ Людмила Колот, Сергій Шевцов.

10:47 20.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь