A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

У НЕДРИГАЙЛОВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТУРНІР ПАМЯТІ М.М.МАСЛАКА

У НЕДРИГАЙЛОВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ТУРНІР ПАМЯТІ М.М.МАСЛАКА

30 листопада 2019 року  в  Недригайлові відбудеться традиційний волейбольний турнір  серед чоловічих, жіночих та ветеранських команд, присвячений пам'яті тренера та громадського діяча Недригайлівщини М.М.Маслака. Урочисте відкриття турніру о 9.30 у спортивному залі ДПТНЗ "Недригайлівське ВПУ".

14:10 14.11.2019

Селищним головою проведено апаратну нараду

Селищним головою проведено апаратну нараду

    12 листопада Недригайлівським селищним головою Ігорем Остапчуком проведено  апаратну нараду із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради,  старостою, в.о. старост старостинських округів.

13:43 12.11.2019

ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНА

ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНА

7 листопада 2019 року відзначив свій поважний 95-річний ювілей житель Хоружівського старостинського округу села Біж Линченко Михайло Сидорович. З цією знаменною датою прийшли привітати ювіляра голова Недригайлівської районної ветеранської організації В.Кріпак, депутат Недригайлівської селищної ради Ю. Сердюк, в.о. старости О.Гордієнко, голова Хоружівської ветеранської організації Н.Левченко.

12:21 12.11.2019

Відзначили працівників галузі культури

Відзначили працівників галузі культури

11 листопада у комунальному закладі «Центр  культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради» відбулися урочистості та святковий концерт, присвячені Всеукраїнському  дню працівників культури та майстрів народного мистецтва. Зі сцени присутніх вітав Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук. За багаторічну плідну творчу діяльність, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток  галузі культури територіальної громади та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва він нагородив грамотами виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради учасника художньої самодіяльності Іваницького сільського будинку культури Віктора Ломакіна, завідувача Зеленівським сільським клубом Наталію Кобілєву, майстриню з Недригайлова Лілію Абаровську.

16:09 11.11.2019

Депутати Недригайлівської селищної ради взяли участь в обласному турнірі з шашок та шахів

Депутати Недригайлівської селищної ради взяли участь в обласному турнірі з шашок та шахів

Минулої п’ятниці в Сумах відбувся перший обласний турнір із шашок та шахів серед депутатів усіх рівнів,присвячений  пам'яті Анатолія Річкаля.  Організаторами змагань виступили Сумська обласна рада та Сумська обласна організація ФСТ «Спартак». Участь у турнірі взяли понад 70 учасників із різних районів області. Це – депутати обласної, районних, сільських, селищних рад та ОТГ. Головним суддею змагань була суддя І категорії Тетяна Кельбас з міста Глухів.

11:29 11.11.2019

До уваги споживачів, які мають пільги на оплату газу

До уваги споживачів, які мають пільги на оплату газу

   З жовтня 2019 року пільги на газ монетизовано. Надалі, держава надає цю допомогу грошима – безготівково (переказом на рахунки в Ощадбанку), або готівкою. У зв'язку з цим, платіж за спожитий природний газ, починаючи з жовтня, нараховується у повному обсязі без врахування знижки, яка надається пільговику.

09:09 11.11.2019

Недригайлівська громада  святкує, ярмаркує!

Недригайлівська громада святкує, ярмаркує!

     Славиться Недригайлівщина гарними звичаями та обрядами. Ярмарок для українців завжди був очікуваною і бажаною подією. Доброю традицією 8 листопада 2019 року для недригайлівців стало святкування православного свята Дмитра, яке супроводжується народним гулянням та ярмаркуванням.

17:13 08.11.2019

МОВА – ДНК НАЦІЇ

МОВА – ДНК НАЦІЇ

Ми – українці. Живемо у вільній і незалежній державі – Україні. Розмовляємо  українською мовою. А мова у нас правдива і багата, мелодійна і щира, як і душа українського народу.

17:11 07.11.2019

Творча зустріч педагогічних колективів

Творча зустріч педагогічних колективів

7 листопада у Недригайлівському дошкільному навчальному  закладі відбулася творча зустріч педагогічних колективів Недригайлівського ДНЗ «Барвінок» та Боромлянського ДНЗ «Пролісок»» на тему «Brickmate  - цеглинка єднає».

16:10 07.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь