A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Селищним головою проведено апаратну нараду

     7 жовтня Недригайлівським селищним головою Ігорем Остапчуком проведено апаратну нараду із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради,  в.о. старост старостинських округів.

15:33 07.10.2019

Грали юні вихованці Недригайлівської ДЮСШ

В неділю 6 жовтня на КСК "Колос" відбулася футбольна зустріч команди Недригайлівської ДЮСШ та ДЮСШ ім.Маміашвілі (Конотоп) в рамках проведення дитячо-юнацької футбольної ліги Сумської області. Обидві команди прагнули перемоги проте матч закінчився нічиєю 1:1.

10:12 07.10.2019

«СЛАВИМО ВЧИТЕЛЯ ІМ’Я»

    Поміж багатьох свят у календарі є день, коли у вчителів особливо піднесений і радісний настрій - це День вчителя. У цей день школа майорить осінніми квітами і посмішками школярів та педагогів. Не випадково  День вчителя святкують саме восени. Адже осінь – пора врожаю, так само і вчителі сіють рясний врожай в душах підростаючого покоління.

08:49 07.10.2019

ЗДІЙСНЕННЯ КОНТРОЛЮ ЗА ДОТРИМАННЯМ ЛЕГАЛЬНОСТІ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТА НЕЗАДЕКЛАРОВАНОЇ ПРАЦІ

   Нагляд і контроль за додержанням законодавства про працю - це діяльність компетентних державних і громадських  органів, спрямована на перевірку відповідності  трудовому законодавству дій роботодавців у процесі управління найманою працею, попередження і виявлення правопорушень, притягнення  винних у порушенні трудових прав працівників до юридичної відповідальності. Порядком здійснення державного контролю за додержанням  законодавства про працю, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 823,  передбачено відвідування роботодавця з метою інформування  про необхідність дотримання законодавства про працю, моніторингу стану його дотримання, у тому числі щодо оформлення трудових відносин.

13:25 04.10.2019

Освітяни Недригайлівської громади відзначили професійне свято!

   Шелестить падолистом осінь, снує мереживо бабиного літа, пломеніють червоні жоржини, все навкруги майорить осінніми барвами і розквітають посмішками освітяни -  це країна урочисто святкує День працівників освіти.

10:07 04.10.2019

РОКИ ЛЮДИНІ ДО ЛИЦЯ

    Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

08:20 03.10.2019

Музика запрошує

       Вперше  міжнародний День Музики  відзначався у 1975 році – 44 роки тому.

11:43 02.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь