A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЦІКАВА БЕСІДА

ЦІКАВА БЕСІДА

   21 жовтня у відділі обслуговування дітей комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека»  відбулася  цікава бесіда «Чи віриш ти в дива?» до 65 – річчя від дня народження сучасної української письменниці Зірки Мензатюк з учнями 3 – А класу Недригайлівської спеціалізованої ЗОШ  І – ІІІ ступенів (опорний заклад), класний керівник Галина Стовбир.

15:27 22.10.2019

«Сумське земляцтво у місті Києві» святкує свій 20-річний ювілей

«Сумське земляцтво у місті Києві» святкує свій 20-річний ювілей

     Урочиста конференція з нагоди 20-річчя створення ГО «Сумське земляцтво у місті Києві» та 80-річчя заснування Сумської області днями відбулася у столиці. До святкових привітань долучилася заступник голови обласної ради Тетяна Головко, представники районних адміністрацій та міст області. Недригайлівську громаду на заході представили Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, заступник селищного голови Валентин Акімов та депутат Недригайлівської селищної ради Юрій Сердюк.

10:17 22.10.2019

Ось і пролетіли роки…

Ось і пролетіли роки…

90- річний ювілей зустрів поважний житель села Маршали Мельник Дмитро Васильович. Такого золотого, теплого дня народження мало пам’ятає Дмитро Васильович у своєму житті. А на ювілей доля дійсно подарувала чудовий колір життя. На свято до ювіляра з’їхалися діти, онуки, правнуки, всі з гарним настроєм, родинними новинами та подарунками. Завітали на свято голова ветеранської організації  Гнатенко М.І. та в.о. старости  Маршалівського старостинського округу Дяченко В.І. Привітно і гостинно зустрічали гостей Дмитро Васильович з дружиною Вірою Іванівною, дякували за вітання, пригощали щедрими стравами та бажали всім діждати такого славного ювілею.

13:26 21.10.2019

Нарада працівників клубних та бібліотечних установ

Нарада працівників клубних та бібліотечних установ

   18 жовтня  в читальній залі комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» відбулася спільна виробнича нарада працівників клубних та бібліотечних установ Недригайлівської громади та сільських закладів культури району. На нараді розглядалися питання підготовки та проведення театралізованого дійства «Свято Дмитра» та святкування Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Перед присутніми виступили начальник відділу з питань культури , релігій та туризму Недригайлівської селищної ради  Анна Тимченко та головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Недригайлівської районної державної адміністрації Світлана Свириденко.

15:21 18.10.2019

Хода за Свободу (Walk for Freedom)

Хода за Свободу (Walk for Freedom)

  18 жовтня – День, оголошений Європейським Союзом проти торгівлі людьми та консолідації діяльності в боротьбі з глобальною проблемою, що існує у світі.

13:36 18.10.2019

Буде свято Дмитра

Буде свято Дмитра

     17 жовтня у Недригайлівській селищній раді відбулося засідання оргкомітету з питань проведення свята Дмитра. Було прийняте рішення про проведення свята 8 листопада, у релігійне  свято великомученика Дмитра. Створений оргкомітет, який буде займатися підготовкою до свята, окреслені першочергові напрямки роботи, серед яких – запрошення гостей і підприємців, в тому числі,  і з інших регіонів, організація виставки домашніх тварин і птиці, різноманітних конкурсів, розіграша лотареї, «козацьких» розваг, проведення заходів з благоустрою та ін.

09:44 18.10.2019

Розпізнай небезпеку вчасно

Розпізнай небезпеку вчасно

   Сучасні дослідження довели, що найкращий спосіб навчитися чомусь необхідному - грати у навчальні ігри. 17 жовтня фахівцем із соціальної роботи відділу праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради була проведена презентація настільної гри «Ліза та її друзі подорожують світом» для учнів Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (опорний заклад).

16:40 17.10.2019

Виконком 17 жовтня

Виконком 17 жовтня

     17 жовтня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головним стало   питання «Про підсумки виконання плану економічного та соціального розвитку і бюджету за 9 місяців 2019 року». Виступаючи перед присутніми, Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук зазначив, що протягом 9 місяців 2019 року проводилася робота з виконання Програми та запланованих показників доходної частини селищного бюджету.

14:47 17.10.2019

ФК Ветеран(Недригайлів) – переможець першого обласного турніру з міні-футболу, присвяченого пам'яті Анатолія Річкаля

ФК Ветеран(Недригайлів) – переможець першого обласного турніру з міні-футболу, присвяченого пам'яті Анатолія Річкаля

Минулими вихідними в Бурині пройшов турнір з міні-футболу серед ветеранських команд Сумщини. Турнір був присвячений пам’яті першого заступника голови Сумської обласної ради Анатолія Річкаля. Переможцями змагань стали гравці команди ФК Ветеран(Недригайлів). Другу сходинку посіли ветерани з Конотопа. Не третій позиції – футболісти команди «Ветеран» (Буринський район).

08:56 17.10.2019

Проведено флешмоб на тему “Ми – за легальну працю!”

Проведено флешмоб на тему “Ми – за легальну працю!”

    Тема легалізації заробітної плати не втрачає своєї актуальності. За аналітичними розрахунками значна частина населення у працездатному віці залишається офіційно незадіяною на ринку праці, тому основним резервом зростання доходів є легалізація оплати праці та відновлення балансу трудових ресурсів. 

15:10 16.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь